- Дата и час: 21 Дек 2024, 07:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем с делба и извеждане!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравейте, днес са гледали делото ми и са го замразили, защото въпросния мъж е завел дело за доказване на собственост и докато не излезе решение от него, делото ми за делба е спряно! Щял да докаже че е фиктивна продажбата и имал свидетели....Адвокатката е подала жалба, защото този човек дори не е страна по делото....но като цяло баба ми, която е говорила с нея изглеждаше доста притесненеа, че нещата не вървят в наша полза. Според вас има ли причина да се притеснявам...например, че той може да докаже собственост? Чудя се само, защо ако е можел да докаже че е собственик, не го е направил до сега...Това сигурно е някакъв блъф или са фалшифицирани документи...много е странен развоя на нещата.Има ли лъжа според вас? Застрашена ли съм? Просто предположения?
- puffie
- Младши потребител
Имате причинам да се притеснявате, не може да делите чужда собственост.
А според мен, Вие собственост в този апартамент нямате, и няма да е трудно да се докаже. чуда се само на ентусиазма с който, според мен , се опитвате да отмъкнете жилището му.
Как изглеждат нещата , описани от Вас.
Човекът си има жилище. Фиктивно го продава на "Х", а майка Ви с цел да изтегли кредит , го "Купува" от "Х" .Той пари явно от продажбата не е получил. И сигурно ще го докаже. Вие , изплащате кредита от застраховката, т.е. нищо не давате от джоба си, защото ните сте внасяли суми по застраховката, нито е във Ваша полза. И изведнъж, хоп , вече сте собственик. Само че така не може. Нито Вие, нито майка ви сте дали лев за жилището.
Що се отнася до моралните Ви съждения, той човекът , може да е последен боклук , ама жилището си е негово.
А според мен, Вие собственост в този апартамент нямате, и няма да е трудно да се докаже. чуда се само на ентусиазма с който, според мен , се опитвате да отмъкнете жилището му.
Как изглеждат нещата , описани от Вас.
Човекът си има жилище. Фиктивно го продава на "Х", а майка Ви с цел да изтегли кредит , го "Купува" от "Х" .Той пари явно от продажбата не е получил. И сигурно ще го докаже. Вие , изплащате кредита от застраховката, т.е. нищо не давате от джоба си, защото ните сте внасяли суми по застраховката, нито е във Ваша полза. И изведнъж, хоп , вече сте собственик. Само че така не може. Нито Вие, нито майка ви сте дали лев за жилището.
Що се отнася до моралните Ви съждения, той човекът , може да е последен боклук , ама жилището си е негово.
- sunrise
- Активен потребител
Вижте какво, нещата изглаждат така според фактите, с които работи правосъдната система, но истината е друга.Майка ми имаше печеливш бизнес, забременя, остана в къщи и остави бизнеса в ръцете на този мъж, той ограби почти всичко за период от година и половина и безнеса фалира, парите и до ден днешен не се знае къде са, има и хора, които са го виждали всеки ден да краде.Майка ми се разболя от рак в опитите си да се надигне отново на крака, а този човек я остави без стотинка и в последните си дни нямаше пари дори да си купи нова нощница, за да влезе в болница.Аз и баба ми платихме за цялата и лечение, този мъж се криеше и казваше, че няма пари, въпреки, че тя му беше дала всичките пари от кредита , който беше изтеглила 4 месеца по-рано...това са хиляди! Мога да ви уверя, че не бяха в нея, нито в мен, нито в някой друг, а в него....защото тя се опитваше до последно да бъде честна и лоялна към него , защото го обичаше и той беше баща на детето й, защото бяха вложили еднакви пари в бизнеса и смяташе, че той също има право да се разпорежда ....също така му даде парите от кредита, защото апартамента беше негов! Моля не ми говорете, кой е измамника, защото майка ми плати с живота си това жилище, и в буквалния и в преносния смисъл...
- puffie
- Младши потребител
puffie написа:Вижте какво, нещата изглаждат така според фактите, с които работи правосъдната система, но истината е друга.Майка ми имаше печеливш бизнес/малко по- надолу обаче твърдите"защото бяха вложили еднакви пари в бизнеса и смяташе, че той също има право да се разпорежда ...."/, забременя, остана в къщи и остави бизнеса в ръцете на този мъж, той ограби почти всичко за период от година и половина/нали брат Ви е на 10 г., каква година и половина?/ и безнеса фалира/Решиха да направят фиктивна попкупкопродажба на апартамента му с трети човек и след това майка ми изтегли кредит и откупи апартамента от 3тия човек, като той стана на нейно име. Няколко месеца по-късно почина за изненада на всички ни, заболяването й се разви много бързо/-последно , все пак? /, парите и до ден днешен не се знае къде са, има и хора, които са го виждали всеки ден да краде.Майка ми се разболя от рак в опитите си да се надигне отново на крака, а този човек я остави без стотинка и в последните си дни нямаше пари дори да си купи нова нощница, за да влезе в болница.Аз и баба ми платихме за цялата и лечение, този мъж се криеше и казваше, че няма пари, въпреки, че тя му беше дала всичките пари от кредита , който беше изтеглила 4 месеца по-рано...това са хиляди! Мога да ви уверя, че не бяха в нея, нито в мен, нито в някой друг, а в него....защото тя се опитваше до последно да бъде честна и лоялна към него , защото го обичаше и той беше баща на детето й, защото бяха вложили еднакви пари в бизнеса и смяташе, че той също има право да се разпорежда ....също така му даде парите от кредита, защото апартамента беше негов! Моля не ми говорете, кой е измамника, защото майка ми плати с живота си това жилище, и в буквалния и в преносния смисъл...
Не говоря кой е измамника, няма смисъл.
- sunrise
- Активен потребител
Да, майка ми роди през 98ма тодина, до 2000 от парите не беше останало нищо, той държеше целия бизнес , а тя седеше в къщи и си гледаше детето, докато той не започна да казва, че няма пари и е станало много трудно положението, тогава майка ми извика баба ми да му направи ревизия и баба ми установи, че липсавт хиляди левове, на което майка ми не повярва и продължи да живее с него, опитвайки се да му помага със съвети как да закрепят бизнеса, това бяха отчаяни ходове от нейна страна, поради факта, че ако влезе в конфликт с него, ще трябва да излезе сама на квартира с две деца и без работа....малко по-късно си намери работа, от която не печелеше достатъчни за да се изнесем и така нещата се проточиха с години, тя не можа да си стъпи на краката финасово и затъна до дъното, той естествено с нищо не й помогна, което я съсипа. Последното, което измислиха, след много караници, как да опарвят нещата е с тази покупко продажба. Няма лъжа, няма измама, и двамата вложиха пари в този бизнес, тя наследствени, с които основа фирмата и разви сама дейността си, после се събра с него и го включи като съдружник, и той даде пари от свои апартаменти, които реши ,че трябва да си върне, когато бизнеса започна да затъва, защото е некадърен и не може да го ръководи без майка ми! Аз не виждам престъпни действия от страна на майка ми в случая, но определено виждам как той се води изцяло от егоистични цели...!Не сте достатъчно информиран, а бързате да съдите....
- puffie
- Младши потребител
Човекът си има жилище.
ИмАЛ си е! Аз имам нотарялен акт!!!!!! С най-актуалната дата!!!!
Фиктивно го продава на "Х", а майка Ви с цел да изтегли кредит , го "Купува" от "Х" .
Фиктивно, нефиктивно, ПРОДАЛ ГО Е! Глупаво от негова страна, но факт.
Той пари явно от продажбата не е получил.
Както вече казах, тук сте в голяма грешка, той няколко пъти си продаде жилището фиктивно и си мушна парите в джоба!
И сигурно ще го докаже.
Нека се опита, ще извикам застрахователите да си поискат парите от застраховката и като каже, че няма, ще вземат апартамента, хаха, ипотеката е на имота!
Вие , изплащате кредита от застраховката, т.е. нищо не давате от джоба си, защото ните сте внасяли суми по застраховката, нито е във Ваша полза.И изведнъж, хоп , вече сте собственик. Само че така не може. Нито Вие, нито майка ви сте дали лев за жилището.
Той също не е дал стотинка за апартамента, наследствен му е! Да не говорим, че няколко пъти си прибра в джоба стойността му ,както вече ви казах!
Ако ми се отвори възможност , не само жилището ще му взема, ами и с парцалите ще го изям! Ама грам не го съжалявам....Така или иначе, казаха ми, че с това дело се опитва да печели време и ,че много добре знае, че няма шанс....
Бедния човечец, егати каква съм гадна....
- puffie
- Младши потребител
Re: Проблем с делба и извеждане!
от puffie на 23 Сеп 2008 10:05 pm
Човекът си има жилище.
Фиктивно го продава на "Х", а майка Ви с цел да изтегли кредит , го "Купува" от "Х" .
Както вече казах, тук сте в голяма грешка, той няколко пъти си продаде жилището фиктивно и си мушна парите в джоба!
И сигурно ще го докаже.
Нека се опита, ще извикам застрахователите да си поискат парите от застраховката и като каже, че няма, ще вземат апартамента, хаха, ипотеката е на имота!
Вие , изплащате кредита от застраховката, т.е. нищо не давате от джоба си, защото ните сте внасяли суми по застраховката, нито е във Ваша полза.И изведнъж, хоп , вече сте собственик. Само че така не може. Нито Вие, нито майка ви сте дали лев за жилището.
Той също не е дал стотинка за апартамента, наследствен му е! Да не говорим, че няколко пъти си прибра в джоба стойността му ,както вече ви казах!
Ако ми се отвори възможност , не само жилището ще му взема, ами и с парцалите ще го изям! Ама грам не го съжалявам....Така или иначе, казаха ми, че с това дело се опитва да печели време и ,че много добре знае, че няма шанс....
Човекът си има жилище.
И сигурно ще го докаже.
Само , ако знаете в какво заблуждение сте относно това, което пишете... И колко ще Ви струва? Хич нямаше да ми е до радост , ако бях на Ваше място.
- sunrise
- Активен потребител
Re: Проблем с делба и извеждане!
Съвсем не смятам, че съм в заблуда!
Но ако жилището по някаква причина не стане мое, няма да е и негово, ще се постарая по този въпрос! Просто някои хора си мислят, че могат да правят зло и да не получат възмездие, но аз не мисля така, и ако съдът не ми помогне, ще действам с неговите методи. Разбирате ли, така трудничко ми е някак да преглътна, че моята честна и добра майка е под земята, а оня се шири сам в апартамента, който тя плати с живота си и се опитва даже да се измъкне като победител от цялата тази работа, докато аз живея на улицата! Айде де!
Но ако жилището по някаква причина не стане мое, няма да е и негово, ще се постарая по този въпрос! Просто някои хора си мислят, че могат да правят зло и да не получат възмездие, но аз не мисля така, и ако съдът не ми помогне, ще действам с неговите методи. Разбирате ли, така трудничко ми е някак да преглътна, че моята честна и добра майка е под земята, а оня се шири сам в апартамента, който тя плати с живота си и се опитва даже да се измъкне като победител от цялата тази работа, докато аз живея на улицата! Айде де!
- puffie
- Младши потребител
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|