начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

ПОМОЩ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОМОЩ

Мнениеот izmir » 06 Окт 2008, 16:59

Здравейте,
от месец някъде не живея при семейството си
а малкия чат пат жената ми го дава да го виждам
от една семица ми заяви че повече няма да го видя
днес ходих да го взема от градина но госпожата каза че жена ми подписала някаква декларация да не ми го дават и не ми го дадоха
не сме разведени и няма дело по случая
какво да правя
искам да видя малкия
има ли право на такива декларации и подобни
izmir
Нов потребител

Re: ПОМОЩ

Мнениеот sunrise » 06 Окт 2008, 17:10

Ами такива декларации, явно има., щом сте подписали. Остава въпросът обаче, дали са законни.
Не може , без разпореждане на съответен орган, разбирайте съд, да бъдат ограничавани контактите ви с детето. Следващия път кажете на учителката ,че ще уведомите отдел "Закрила правата на детето" и Полицията.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот izmir » 06 Окт 2008, 17:18

благодаря за бързия отговор
иначе аз декларация не съм подписвал а женами е написала някаква
и я оставила на госпожите
те си бършат ръцете с нея
ще видя утре дали ще мине номерат с полицията и с отдела за защита на правата на детето и ще пиша
днес малкия го бях облякал и го върнаха от вратата и стана ситуация като по филмите
ох не ми се говори
ще ида утре с телевизия най-вероятно
izmir
Нов потребител

Мнениеот laridii » 07 Окт 2008, 14:28

Ох, проблемите с жена Ви не са работа на детските учителки, оставаете настрана разните незаконни декларации, влезете им и на тях в положението! Те от къде да знаят Вие дали не сте някое психо, да отвлечете детето и после жена Ви, полиция и други родители тях ще обвинят, че са Ви дали детето, случвали са се такива недоразумения. проблемите между родителите не са проблем на госпожите в детската градина, жена Ви може да им е казала, че сте побойник и опасен ... а на тия женици там изобщо не им е работа да съдят и разбират, кой от двама ви е крив и кой прав :evil:
Вие на първо място без да сте се разбрали с жена Ви сте тръгнали да взимате детето, тя ще дойде по-късно и ще се паникьоса къде е и ще се навика на учителките :evil:
Ако жена Ви не ви дава да виждате детето, консултирайте се с адвокат и разрешете проблема по макар и бавния легален път, вместо да се карат с леличките в градината.
laridii
Потребител

Мнениеот katerinakuch » 08 Окт 2008, 13:46

Не мисля, че педагожките в детската градина би следвало да Ви създават проблем да си видите и вземете детето. Легитимирайте се пред тях като негов баща. Все пак Вие не сте разведен с майката, не сте лишен от родителски права, нито пък същите са ограничени, а предполагам, че нямате и ограничителна заповед по Закона за защита срещу домашното насилие.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Семейни казуси