начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Малко помощ моля

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Малко помощ моля

Мнениеот getreal » 22 Ное 2008, 18:05

Здравейте.

Искам да помоля за малко помощ по следният ми проблем.
От 2 години все се ремонтира покрива на жилищна сграда (в която аз живея и за беда обитавам последният етаж) но винаги се намира спънка този ремонт да се осъществи. Дали някой не желае да даде пари защото друг щял да ги събира и да намира фирма да звърши ремонта, дали дпът някои хора от входа да не го ремонтират и всякакви дуги налудичави глупости.
За тези 2 години направих 2 ремонта в къщи. Първият ремонт след известно време протече добройелателен комшия се качи и запълни местата колкото да ударйи известно време докато дойде време за така належащият ремонт.
Мина време проблеми нямаше пак същите простотии ремонт все още няма осъществен а аз съм в процес на 2-рият ремонт и след завършването на 1-та стая се получи теч от покрива отново.

Та въпросът ми е имаме домоуправител (те толкова се смениха и никой нищо неможе да свърши) имало е събрания мисля че има и протоколи от събранията мога ли да заведа дело срещу или целия вход или домоуправителя или лицата който през това време неса давали пари или всичко останало защотот ми писна само да наливам пари и заради няколко идиота тези пари да отиват на вятъра.

Благодаря ви предварително.

Съжелявам за дългото откровение но да ви запозная със ситуацията в която се намирам.
getreal
Нов потребител

Re: Малко помощ моля

Мнениеот jiji2 » 22 Ное 2008, 22:44

Имате полезни ходове, но едва ли тук може подробно да ви се даде насока. Снабдете се с всички протоколиот общи събрания, всички доказателства за това, което излагате и посетете адвокат, за да ви каже как точно следва да действате. Но се въоръжете с повечко търпение - нещата не стават бързо и лесно.
jiji2
Потребител

Мнениеот vetre » 03 Дек 2008, 22:50

много често спасението на давещите се е в техните ръце.
защо не се хванете да бъдете вие домоуправител т.н.
като краен вариант може да вземете да си поремонтирате сам само
частта над вашия апартамент вместо само да наливате пари у вас.
vetre
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 05 Дек 2008, 09:58

Де да беше така - който не търси навреме адвокат, обикновено не търси и после адвокат, плаща на двамата адвокати за един адвокат, или пък с нахалство ти бута 3 000 лв. и чака да започне филма. Ама то като е тръгнало - още от Маргените - явно са решили зорлем да направят адвокатите милионери. Какви хонорари раздават по канторите, разните му откачени от системата, а какви бъркотии създадоха с нечленоразделната парламентарна книжнина, направо всеки трябва да си кара по един юридически курс за образование.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Етажна собственост