Искам да обжалвам споразумение при развод по чл.99 ,поради неизпълнението му и изтекъл срок от 6м.
Обжалване за упражняване на родителските права
Търся защита и възстановяване на нарушено владение
чл.76 от ЗС
Или по конкретно споразумението е следното:
1- Упражняването на родителски права се предоставят на бащата
2- семейното жилище се предоставя за ползване и в изключителна собственност на бащата
3- недвижим имот с прилежащите постройки се предоставя за ползване на бащата
Като компенсация следваше да получа:
1- апартамент за 27000Е
2- 2бр. автомобили на стойност 6000лв.
До сега не съм ги получила, а мина 1год. от развода
Ситуацията при подписването на това споразумение беше такава че бях заплашена и принудена да се съглася с тези неща.
Детето нежелае да живее с баща си.
Самото семейно жилище беше закупено със средства от моята майка от продажбата на нейния апартамент.3 месеца след сключването на ГБ.Когато се е закопувало сем. жилище ,съпругът ми го е написал без знанието и съгласието на майка ми ,на негово име.
Майка ми живееше с нас,няма друго жилище и сега трябва да излезе на улицата.
Може ли и тя да има претенции към жилището.
Търся добър адвокат който да защити интересите ми.
А те са:
1- връщане на родителските права
2- реална подялба на имуществото,жилището е в София и е 4 стайно, имотът е в София с площ 804кв.м. с офис , магазин и шоу рум.
- Дата и час: 21 Дек 2024, 10:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат за обжалване на споразумение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся адвокат за обжалване на споразумение
В Съдебното решение пише че се прекратява брака м/у страните и Утвърждава споразумението по между им.
се дали въобще да се захващам с подобни неща или да се съглася на предложената ми от бившия ми съпруг нова оферта,от която ще получа малко повече отколкото в споразумението , а може и детето да бъде с мен. Той вече е обявил жилището за продажба.
се дали въобще да се захващам с подобни неща или да се съглася на предложената ми от бившия ми съпруг нова оферта,от която ще получа малко повече отколкото в споразумението , а може и детето да бъде с мен. Той вече е обявил жилището за продажба.
- dani_petrova
- Нов потребител
Вижте споразумението касае недвижими имоти и като такова следва да бъде и вписано разбирам ,че съпруга ви е получил няква собственост ,сега зависи как е написано вие получавате или следва да получите в първия случай ще се снабдите с ИЛ и ще поискате въвод в имота и да ви се предаде МПС във втория случай играе ролята на предварителен договор /така смятам/ и би следвало да се обяви за окончателен , за родителски парва и издръжка си водете ново дело.
също така кка са описани тия имоти и МПС ...вижте това така на прима виста за жалост не става ,трябва да ви се прегледа споразумението .
Идете при колега който е вещ в тия неща .
също така кка са описани тия имоти и МПС ...вижте това така на прима виста за жалост не става ,трябва да ви се прегледа споразумението .
Идете при колега който е вещ в тия неща .
- donna
- Старши потребител
Именно такъв адвокат ми трябва,но вероятно съм сбъркала категорията и е трябвало да отнеса въпроса си към имотните казуси а не в бракоразводните.
Имаме и договор и споразумение и решение на съда.
Имаме и договор и споразумение и решение на съда.
- dani_petrova
- Нов потребител
Препоръчвам Ви адвокат Светозар Арнаудов - 0894357936 ili v Skype: svetozar.arnaudov
Siguren sum, che ste Vi pomogne
Siguren sum, che ste Vi pomogne
- ivosf
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|