начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Имам ли брак или не

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Имам ли брак или не

Мнениеот bebitor » 22 Май 2009, 00:08

juvefen написа:най-лесния начин да "провериш дали имаш брак" е да попиташ съпругата си.

Лесен, обаче ми се вижда твърде несигурен. Ами ако и тя не помни :lol: :lol: :lol: Я си вземете едно удостоверение за сем. положение, за по-сигурно.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Re: Имам ли брак или не

Мнениеот bebitor » 24 Юни 2009, 21:10

lunnena, пиша Ви тук, тъй като не сте си активирали опцията за получаване на лични съобщения.
Отивате в сградата на Община- Русе, в Центъра за административно обслужване. На гишето ще ви дадат формуляр за попълване, плащате си такса /5 лв. мисля че беше, но не съм сигурна/ и на следващия ден си го получавате.
П.П. Може да искате удостоверение само за себе си, ако искате да разберете дали някой Ваш приятел е в брак, няма да стане...
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси