начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Кажете ми как да постъпя

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кажете ми как да постъпя

Мнениеот viden75 » 03 Юни 2009, 15:47

Преди малко повече от година заживях на семейни начала с приятелката ми в нейното жилище.По това време вече очаквахме дете.На 4-ия месец от бремеността след доста дни в които ние показвахме един на друг колко сме различни и ни е трудно да живеем заедно се разделихме.Доста време страняхме един от друг и не се срещахме. Комуникирахме чрез смс-и и по рядко чрез телефонни разговори.Малко преди термина и отново стигнахме до момент в който показахме неразбиране един към друг и тя реши да роди детето и да го отгледа сама.Получих само известие,че той(сина ми) се е родил и толкова.По късно благодарение на компромиси и от двете страни ми бе разрешено да за известно време да го виждам..някъде до към втория месец.След това вече бившата ми приятелка поиска от мен да зарежа доста неща и да се настаня при нея за да и помагам при отглеждането на сина ни, докато тя се готви за държавен изпит..съгласих се, но поставих въпроса за припознаването на сина ни.Отново се скарахме и сега тя не ми позволява да го виждам.Какви стъпки да предприема за да задвижа процедура за припознаване и какви са моите шансове.Моля за мнения по въпроса, а не за критика.Предварително Ви благодаря.
viden75
Нов потребител

Re: Кажете ми как да постъпя

Мнениеот sunrise » 03 Юни 2009, 16:04

Няма проблем, ако детето е с неустановен произход от бащата , тоест носи нейните имена за бащино и фамилно име, да го припознаете с нотариално заверена декларация. Тя ще има срок желае да я оспори.На-добре се обърнете към колега да Ви помогне.
sunrise
Активен потребител

Re: Кажете ми как да постъпя

Мнениеот viden75 » 03 Юни 2009, 17:21

Благодаря Ви...надявам се и друг път да ме съветвате, ако има нужда :D
viden75
Нов потребител

Назад към Семейни казуси