начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

ако дете не желае да ходи при родния си баща след развод???

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ако дете не желае да ходи при родния си баща след развод???

Мнениеот Magnolia » 14 Юни 2009, 11:18

Всеки иска да получи съвет, но такъв какъвто му харесва. Ако не му харесва, ние сме виновни.
От ужасно несвързаното писание стигнах до извода, че питащата сама е прецакала нещата със споразумение. От тук нататък е отчаяна от създалото се положение и се лута и пита, но без да дочака отговор.
Magnolia
Потребител

Мнениеот jacky » 14 Юни 2009, 22:42

да,така е,но адвоката ми ме посъветва така. аз не исках, но обединиха 2 дела в 1-делбеното и режима.толкова пари дадох за дела и пак не в моя полза,но подписах защото още щях да дам за делби и разправии. сега точно това мисля да оспорвам. благодаря ви много за съвета.
jacky
Младши потребител

Мнениеот donna » 14 Юни 2009, 22:49

Споразумението относно имотите ли ще оспорвате??????
donna
Старши потребител

Мнениеот Magnolia » 15 Юни 2009, 00:15

Не знам какво ще оспорвате, ако ви е платена цената, която е фикксирана в споразумението няма какво да се оспорва.
Но можете да започнете ново дело за промяна на режима на контакти, като се подготвите добре.

А можете да се обадите на бившия и да започнете някакъв диалог. Можете и двамата да се подложите на медиация. Много неща, можете, само недейте се оставя на емоциите да ви тръшнат.
Magnolia
Потребител

Мнениеот jacky » 15 Юни 2009, 19:29

не относно имотите, а относно режима на контакти. него ще оспорвам,за да върна предишния режим поне-2 дена в месеца. не искам детето да се върне разстроено, отоново плачейки и настроено срещу нас.
jacky
Младши потребител

Мнениеот imhotep » 15 Юни 2009, 22:45

Ще мине време, нито малко, нито много, и всички тези глупави постъпки ще бъдат забравени. За да се превърне едно дете в личност е важна средата и социалните контакти. Вие се погрижете за вашите контакти и за вашата роля като майка, другото ще си дойде само. Това че едно дете се е разплакало не е повод за паника. Така то получава житейски опит. Дайте му тази възможност.
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот law_and_order » 19 Юни 2009, 17:08

Принципно промяна в размера на издръжката може да се иска при настъпване на промяна в обстоятелствата. Тръгването на училище определено е такова обстоятелство - възникват разходи за учебници, помагала, дори дрехи, транспорт и т.н. Засега максималния резмер на издъжката 80 лв., както е отбелязала колежка по-горе и е възможно съдът да Ви присъди такава издръжка.
Може да заведето дело за промяна на режима на лични отношения. В тези дела обикновено се използват свидетели, така че това е добре а Вас.
law_and_order
Младши потребител

Мнениеот jacky » 20 Юни 2009, 12:15

благодаря Ви много! точно това мисля да направя и такова мнение очаквах.
jacky
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси