начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

не ми дават да си виждам децата

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

не ми дават да си виждам децата

Мнениеот vanpira_s » 10 Юли 2009, 19:01

не съм разведен но от 6мес не съм виждал не съм чувал децата си работя в чужбина какво трябва да направя
vanpira_s
Нов потребител

Re: не ми дават да си виждам децата

Мнениеот vanpira_s » 10 Юли 2009, 19:07

vanpira_s написа:не съм разведен но от 6мес не съм виждал не съм чувал децата си работя в чужбина какво трябва да направя

бях си в отпуск и тогава не можах да ги видя защото ги крият направо се побарквам
vanpira_s
Нов потребител

Мнениеот betina » 10 Юли 2009, 21:18

Под "ги крият" сигурно имате предвид съпругата и нейни роднини. Помислете дали не сте й дали основание да го прави. Може би се страхува от вампир, какъвто ник сте си избрали :roll: На този етап родителските права са колкото ваши, толкова и нейни. Най-добре е сами да намерите разрешение на проблема. Другият вариант е дело.
betina
Потребител

Мнениеот vanpira_s » 10 Юли 2009, 22:15

не съм давал повод за това просто инат нищо друго :?:
vanpira_s
Нов потребител

Мнениеот vanpira_s » 10 Юли 2009, 22:16

не става с говорене опитах много пъти
vanpira_s
Нов потребител

Мнениеот bebitor » 11 Юли 2009, 02:11

Не обърквайте живота на децата си! Така и така Ви няма! Какво искате- да сте татко за 2 дни, а после да хленчат за Вас още 6 месеца?
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот katerinakuch » 12 Юли 2009, 14:52

bebitor написа:Не обърквайте живота на децата си! Така и така Ви няма! Какво искате- да сте татко за 2 дни, а после да хленчат за Вас още 6 месеца?

Напълно съм съгласна. Нека господинът прецени кое е по-важно за него - работата в чужбина или възпитанието и присъствието на децата.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот vanpira_s » 12 Юли 2009, 23:46

на никой не го пожелавам това което ми се случва,просто тарся съвет то е ясно че е за адвокат работата но имам право поне да ги чувам и както има и скайп е нормално да се виждаме
vanpira_s
Нов потребител

Мнениеот imhotep » 14 Юли 2009, 20:47

Много ясно, че имаш право на развод поради "дълбоко и непоправимо разстройство", отчуждават и отвличат децата ти !!!
Тук е пълно с псевдоадвокати отдадени на личното си и емоционално чувство за справедливост. Когато ги поставиш на място, със закон, те си го тълкуват по техен си начин и обявяват, че повече от теб знаят как да защитят интересите и правата ти или както те обичат да казват, че това било въпрос на "съдебна практика" .
Това което е необходимо да направиш е да започнеш да действаш ! Заведи дело за определяне на личните ти отношения с децата, иска се воля и решителност. Колкото повече успееш да намачкаш отсрещната страна толкова по-добри условия ще има за теб при споразумение. А това къде ходиш, колко отсъстваш и какъв е личният ти живот не е лъжица за адвокатчета или за който и да било! То си е твоя работа! Воля, решителност, действие и "житейска практика" е сигурната формула срещу порочната "съдебна практика", която не отговаря на конституцията и законите в Република България !!! !
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот vanpira_s » 09 Дек 2009, 00:20

има вече дело за развод се самнявам че и след него няма да мога да виждам и чувам децата си,просто питам някой да ми даде савет какво да правя вече от година не сам говорил с тях и не знам сега като се прибера какво ще стане писах писмо до училияето и са го получили в присъствието на майката,но не знам дали са го прочели,тарсщ постоянно начини да се сварйа с тях но не става,дайте ми савет ако можете
vanpira_s
Нов потребител

Мнениеот portokal » 09 Дек 2009, 10:47

bebitor написа:Не обърквайте живота на децата си! Така и така Ви няма! Какво искате- да сте татко за 2 дни, а после да хленчат за Вас още 6 месеца?

:shock: Аз лично не мога да възприема подобен съвет. :oops: Твърдо е по-добре според мен до-добре за децата да виждат баща си рядко, отколкото въобще да не го виждат. Важи впрочем и за двамата родители (а и за баби и дядовци) - ами майките, които работят в чужбина, също ли не трябва да се връщат при децата си?
Освен това начини за контакт от чужбина не е да няма - хората са изобретили телефона и интернет-чата. :oops: И накрая - децата без съмнение са по-уязвимата страна и на първо място за тях трябва да е грижата, но възрастните също имат чувства, нужди и достойни за защита интереси. :oops:

ВаНпире, не знам какъв съвет да ти дам - имаш право поне на лични контакти и можеш да искаш от съда да определи режим (от рода на веднъж на две седмици и толкова дни през лятото), но ти най-добре си познаваш хората - ако нещата могат да се уредят доброволно, по-добре така. Не се отказвай под предлог, че за децата ти било по-добре да не те виждат. Не е по-добре. Освен, разбира се, ако ти със самото си поведение не ги разстройваш.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот vanpira_s » 09 Дек 2009, 15:10

не знам и аз какво да кажа само знам че сам блокиран на скайп(аз между другото заради тях си взех комп)и нямам никаква вразка с тях и сега ще се разведа и ако е същото положение сигурно ще откача,толкова ли много искам
vanpira_s
Нов потребител

Мнениеот dansguardian » 19 Авг 2010, 17:10

.
Последна промяна dansguardian на 06 Окт 2010, 10:18, променена общо 1 път
Американски форум - ти питаш и ти отговарят.
Руски форум - ти питаш и теб те питат.
Български форум - ти питаш, а всички ти обясняват колко си тъп.
dansguardian
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 19 Авг 2010, 21:54

vanpira_s написа:не знам и аз какво да кажа само знам че сам блокиран на скайп(аз между другото заради тях си взех комп)и нямам никаква вразка с тях и сега ще се разведа и ако е същото положение сигурно ще откача,толкова ли много искам

Ако го искате наистина- наемете си колега. Нещата изведнъж ще добият различни окраски. Разбира се, няма да можете да се ползвате от месечните контакти, така щото няма да пътувате ежеседмично( то и зависи от възрастта на децата- колегата може да ви съдейства за раздвижен режим( това два пъти седмично, веднъж през лятото е отколешна отживелица), че да имате достатъчно контакти с тях. Празници( Коледа, Нова година, Великден), рожденни дни ( техни и ваши), ваканции( пролетни, летни, зимни)- има възможност за наистина раздвижен режим. :roll: Убедена съм, че няма да повярвате, но животът може да ви изненада приятно.
Ако не става со кротце и со благо, то норма защитава вашите права. В това отношение СК нов е значително подобрена версия на СК отм.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси