- Дата и час: 21 Дек 2024, 20:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тази семейна история нормална ли е - 2
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Тази семейна история нормална ли е - 2
О! Извинете ме почитаема donna! От прекомерно дългите ви и във висша степен извъртливи иносказания в защита на оспорвани съдии и нападки към форумци и модератори, а и предложения към бота, съм останал с вероятно грешното впечатление, че сте чела протоколите от заседанията или поне съдебното решение на СГС, от което също става ясно по безспорен начин, че съдът е запознат с този "телевизионен" (според неколцина тук!) документ... Грешката е моя Вие сте твърда като стомана! Няма да ви обвинявам повече в безпристрастност!
- plamen_penev
- Активен потребител
Пия жин и Жони Уокър, понякога и жус
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
-
Djidzafka - Потребител
Начина по които децата трябваше да бъдат предадени на майката беше отвратителна гледка.Първо съда трябваше да прецени при кой родител децата ще получат добро възпитание и тогава да се се вземат съответните мерки.Не винаги това е майката.По принцип България не защитава децата на България.При такъв спор тя винаги ги предава. Моя съученичка имаше дете от сириец.Детето се роди в Сирия и тя дойде да го гледа в България.Малката беше на 5г. когато се разведоха.Бащата взема детето когато то беше на 5г. сега е на 20г.Майката няма достъп до него 15г.Как мислите дали не я боли?
Последна промяна consultant на 23 Юли 2009, 15:37, променена общо 1 път
Причина: ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Причина: ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
- ilen1971
- Младши потребител
На тези съдии май не им пука за децата... Това се вижда много добре от протоколите по това дело... За съда се оказва по-важно не кое е по-добро за децата, а ... че майката (сочена за алкохоличка!) трябвало да си пътува за Полша
- plamen_penev
- Активен потребител
Ilen1971, в лееееека, ама много лека грешка си
Никoй никога и никъде не е постановил децата да се предадат на майката, а децата да върнат в РОДНАТА им родина. Точка.
Никoй никога и никъде не е постановил децата да се предадат на майката, а децата да върнат в РОДНАТА им родина. Точка.
- cocose
- Младши потребител
Я тази тема още се въртяла?
Всъщност сега какъв е проблема? Че в предната каквото ме интересуваше си намери отговора... ам сега? Или просто за пропагандата? Ако е за пропагандата, правилното място си мисля че е Карбовски и сектор "Б" на Герена...
Всъщност сега какъв е проблема? Че в предната каквото ме интересуваше си намери отговора... ам сега? Или просто за пропагандата? Ако е за пропагандата, правилното място си мисля че е Карбовски и сектор "Б" на Герена...
- prnedev
- Активен потребител
prnedev написа:Я тази тема още се въртяла?
1.
2.
3. ...
----------------------------------------------------------------------------------------
Пресли,
- Гост.
- Старши потребител
Чак сега ми светна защо prnedev е отворил първата тема "Тази семейна история нормална ли е"...
Демек: почитаемия не че е бил възмупен, а според него е трябвало, като видят че деянията им добиват публичност, да се поскрият малко съдебните органи... пък после да депортират децата...
Обаче деянията на съда са винаги публични... Колкото и да стискате очите...
prnedev каза:
... Не питам дали е законно или не е, просто не трябва ли реда да е малко по-друг? В смисъл като се видят камери, циркаджилъка, да се поотложи нещо?
Демек: почитаемия не че е бил възмупен, а според него е трябвало, като видят че деянията им добиват публичност, да се поскрият малко съдебните органи... пък после да депортират децата...
Обаче деянията на съда са винаги публични... Колкото и да стискате очите...
- plamen_penev
- Активен потребител
Разбира се Пенев, защото:
Както казваш, Съдът е Държавата, и щом е казал нещо, то се изпълнява
Предната тема ме интересуваше процедурата по изпълнението, и явно се оказа, че това нищо не било, а имало къде къде по такива истории.
Да подкарваме отначало ли? Някак не съм компетентен по тази част...
plamen_penev написа:Моля да не се обиждат мислещите по този начин, но да се гледа на Съда като цяло в черно-бели краски е примитивно. Съдът е шарен! Има всякакви съдии и съдебни състави. Съдът не може да бъде нито "гаден", нито "добричък". Той може да бъде само и единствено правно мотивиран. Мотивите за взетото решение са това което го характеризират, а те могат да бъдат само относими или неотносими. Спрямо Закона и представените пред него доказателства.
...
Четете делата в Страсбург!
Към Съда, казвам, катадневните определения са неприложими! Съдът е Държавата!
Предната тема ме интересуваше процедурата по изпълнението, и явно се оказа, че това нищо не било, а имало къде къде по такива истории.
- prnedev
- Активен потребител
prnedev написа:Както казваш, Съдът е Държавата, и щом е казал нещо, то се изпълнява
Ей, ей, момчета,
Имайте милост, моля вас.
-
Melly - Старши потребител
prnedev каза:
Казвам го и държа на казаното! Но това съвсем не означава, че няма да пискам (образно казано), когато виждам, че Държавата е калпава
- plamen_penev
- Активен потребител
И щом държавата е калпава, няма да спазваме закона, защото и той е калпав? Хубава логика
- prnedev
- Активен потребител
Това вашата логика ли е prnedev
- plamen_penev
- Активен потребител
За сведение на форума:
Вчера след масирана полицейска акция (казват, че са участвали 40-50 цивилни и униформени полицаи) беше доведена до край екстрадацията на двете деца. Назначен е друг СИ, по-удобен от предишния... хора има за всякаква работа...
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-437666
Законът е спазен! Да живее Съдът!
Дали е така обаче, ще стане ясно след 5-6 години, когато по действията на нашите съдии ще се произнесе Страсбург! Защото е очевидно, че Хагската конвенция няма нищо общо със случая... Дано помним до тогава коя беше госпожа Панова и какво е нейното участие в този омерзителен случай...
Вчера след масирана полицейска акция (казват, че са участвали 40-50 цивилни и униформени полицаи) беше доведена до край екстрадацията на двете деца. Назначен е друг СИ, по-удобен от предишния... хора има за всякаква работа...
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-437666
Законът е спазен! Да живее Съдът!
Дали е така обаче, ще стане ясно след 5-6 години, когато по действията на нашите съдии ще се произнесе Страсбург! Защото е очевидно, че Хагската конвенция няма нищо общо със случая... Дано помним до тогава коя беше госпожа Панова и какво е нейното участие в този омерзителен случай...
- plamen_penev
- Активен потребител
Пенев женомразецо , няма ли да разбереш ,че решението на съда е правилно , че въпросния мъжага не се е защитил в съда у нас , ,че дрънка глупости на поразия от сорта "Решението на българския съд за отвеждането на децата ми е противозаконно. То е подкупено от полското посолство и полските специални служби в България, заяви пред радио „Фокус” Тодор Василев - баща на отведените от майка си деца от Асеновград Николета и Павел"-за справка
http://dnes.dir.bg/2009/08/21/news4956601.html
,да не говорим ,че тоя любящ баща по написаното твърди ,че "Нямам намерение да ходя в Полша, да се занимавам с полски съд."-нали много си обичаше дацата, а за делото в Страсбург ,кво вс има право да си води дело след като смята ,че конвенцията е нарушена, а дали е така ще реши съдът , а не Пенев и компания по форумите , факта ,че си завел дело в Страсбург не значи , че си непременно прав.
Само едно не мога да разбера -що толкова много полицейски ресурс , един двама полицаи със ЧСИ и представител на отдел закрила на детето са достатъчни ...
http://dnes.dir.bg/2009/08/21/news4956601.html
,да не говорим ,че тоя любящ баща по написаното твърди ,че "Нямам намерение да ходя в Полша, да се занимавам с полски съд."-нали много си обичаше дацата, а за делото в Страсбург ,кво вс има право да си води дело след като смята ,че конвенцията е нарушена, а дали е така ще реши съдът , а не Пенев и компания по форумите , факта ,че си завел дело в Страсбург не значи , че си непременно прав.
Само едно не мога да разбера -що толкова много полицейски ресурс , един двама полицаи със ЧСИ и представител на отдел закрила на детето са достатъчни ...
- donna
- Старши потребител
Просто го вижте... клипчето...
А за Страсбург работата е повече от ясна. На бащата Василев не е осигурен справедлив съдебен процес и така мисли не само "физика Пенев", но и хора, спечелили много дела срещу българската бюрокрация в Страсбург...
Лошото в цялата история е друго: това, че новата министърка по нищо не се различава от предишната, а това е многоподсказващо... И за нея и за новото правителство. Предишната поне беше съдия, а тази е ... прокурор...
А за Страсбург работата е повече от ясна. На бащата Василев не е осигурен справедлив съдебен процес и така мисли не само "физика Пенев", но и хора, спечелили много дела срещу българската бюрокрация в Страсбург...
Лошото в цялата история е друго: това, че новата министърка по нищо не се различава от предишната, а това е многоподсказващо... И за нея и за новото правителство. Предишната поне беше съдия, а тази е ... прокурор...
- plamen_penev
- Активен потребител
На бащата Василев не е осигурен справедлив съдебен процес
Той да не е очаквал бъклица? А маса нещо?
Стига- несериозно звучи, но пък и не сме запознати с приложеното към кориците на делото. От вестникарски прочит и двете постановени решения не мога да стигна до този извод, но знае ли се- в интересни времена живеем.
Пък останалата част от поста е толкова сексистка , че изобщо не ми се подхваща темата- играта ще загрубее...
- Гост.
- Старши потребител
А аз се питам , кои са полските специални служби "То е подкупено от полското посолство и полските специални служби в България, заяви пред радио „Фокус"..." , щото и мен ме обвиниха на лична ,че работя за интересите на чужба държава ...та затова питам
- donna
- Старши потребител
ЕЖК
Той да не е очаквал бъклица? А маса нещо?
Не ми се вярва, а и няма за какво...
Но че има законно основание, както и всички ние плащащи данъци в тази страна, да очаква почтен съдебен процес следва не само от ЕКПЧ... Нали нямаш нужда от цитиране? Да не ставам сега "сексист"... че току виж изкочил пак някой ключар отнякъде...
- plamen_penev
- Активен потребител
Какво влагаш в "почтен"?
- Гост.
- Старши потребител
|
|