начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

върос относно втори брак след развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

върос относно втори брак след развод

Мнениеот carolina » 21 Авг 2009, 19:43

Здравейте,
Не съм сигурна дали пиша в правилната секция защото става въпрос за закон в друга държава, но имам следният въпрос, надявам се някой да помогне.
Колко време след развод в България мога да сключа нов брак в Египет според египетския закон? Някъде четох най-малко 40 дни след първия развод, някъде - 2 месеца. Каква е истината?
Благодаря ви предварително!
Поздрави!
carolina
Нов потребител

Re: върос относно втори брак след развод

Мнениеот bebitor » 24 Авг 2009, 00:36

Въпросът щеше да е много по-интересен, ако се отнасяше за сключване на втори брак преди първи развод, и то в България.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Re: върос относно втори брак след развод

Мнениеот carolina » 26 Авг 2009, 20:21

Имам отговор на въпроса си и той е 3 месеца. Реших, че е добре да го постна тук. Може пък и някой друг освен мен да го интересува.
Въпреки това благодаря на всички.
Поздрави!
carolina
Нов потребител

Назад към Семейни казуси