- Дата и час: 21 Дек 2024, 13:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Семеен казус
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Семеен казус
Как да се откажа от родител (майка)? Знам,че звучи странно,но вече наистина нямам друг избор.
- vanialaleva
- Нов потребител
Re: Семеен казус
vanialaleva написа:Как да се откажа от родител (майка)? Знам,че звучи странно,но вече наистина нямам друг избор.
Аз съм лошияТ вестоносец, само моля не ме убивайте- не става, няма начин.
Но, погледнато позитивно в бъдещето, когато навършите 18 ще сте свободна птичка.
- Гост.
- Старши потребител
Човек, уви, не си избира родителите и (и аз бих си избрал Бил Гейтс за татко, ама )... много обидно за някои, но сигурно е, че не може да се откаже от тях. Може да се откаже от наследството им (ако предварително се погрижи да ги умори ), има "чалъм" да промени имената си, за да не е ясен произходът му точно от тях, но друго - попадаме в Айнщайнова хипотеза - ако заличиш родителите си, всъщност заличаваш и себе си - няма как да се появиш, ако нямаш именно тези родители, юридически също е така - да не говорим, че според Семейния кодекс дължиш издръжка на родителите си, когато са нетрудосособни. Няма да се повтарям (защото съм го писал в този форум), само ще спомена - като млад адвокат имах казус с момче, убило баща си - с ужас се сблъсках със суровото мнение на известен и понастоящем още по-известен съдия, който реагира така: "Абе, тоя к`ъв е, бе ?!! Ще убива баща си ?!! Че той от чреслата (туй библейски термин - Бай Гъдю своевременно се осведоми ) му излязъл, недоносче малко, та ще го убива, а ??? Жалко, че за непълнолетни няма смъртно наказание ( тогава си имаше см.нак. по принцип, но не и за непълнолетни - б.м. )... не бих се замислил да го пратя в "осма стая"... " . Туй за "осма стая", казаха ми, че било вероятно стаята за разстрел в Центр. затвор, ама не е сигурно.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
"Че той от чреслата (туй библейски термин - Бай Гъдю своевременно се осведоми ) му излязъл, недоносче малко, та ще го убива, а ???"
Мда, а хората, които разсъждават така, в много случаи са склонни да разсъждават още и така: вярно, поубил го малко, сгрешил човека, ама баща му е, от чреслата му излязъл, сигурно недоносчето и то не е било много читаво, та е имал причина да го убие...
Мда, а хората, които разсъждават така, в много случаи са склонни да разсъждават още и така: вярно, поубил го малко, сгрешил човека, ама баща му е, от чреслата му излязъл, сигурно недоносчето и то не е било много читаво, та е имал причина да го убие...
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|