начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

СПОРТНА ЗАЛА НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СПОРТНА ЗАЛА НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ!

Мнениеот mmichele » 19 Ное 2009, 16:15

ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ ИМА ЛИ ПРАВО В ЖИЛИЩТНА КООПЕРАЦИЯ ДА СЕ ПРАВИ ЗАЛА ЗА МАСАЖИ И КАЛАНЕТИКА И НЕЩО ДРУГО ОТ КОЕТО САМО МИ ТРОПАТ ТЪЙ КАТО ТОЗИ САЛОН Е ТОЧНО ДО МОЙТА СТАЯ? КАЖЕТЕ МИ КЪМ ГОЙ ДА СЕ ОБЪРНА ЗА ДА ПРЕСТАНАТ ТЕЗИ ХОРА ДА МИ ТРОПАТ И ТИЧАТ В СТАЯТА КАТО КОНЕ!! ИМА ЛИ ЗАКОН КОЙТО ЗАБРАНЯВА ТАКИВА НЕЩА? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРА И ОЧАКВАМ ПОДРОБНО ОБЯСНЕНИЕ!!! :roll: :roll: :roll:
mmichele
Младши потребител

Re: СПОРТНА ЗАЛА НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ!

Мнениеот naughty » 20 Ное 2009, 18:22

естествено не може, консултирайте се с адвокат за да не се лутате
naughty
Потребител

Мнениеот anserk » 23 Ное 2009, 18:54

mmichele написа:КАЖЕТЕ МИ КЪМ ГОЙ ДА СЕ ОБЪРНА

С искане до Кмета на общината (района) или КС (контрол по строителството), където се намира жилищната сграда, за проверка на издадените строителни книжа и документи за обекта, за което иде реч. В искането се вписват вашите три имена , основанието (собственик на ап....., съгл. НА......), тел....., GSM.....
Кратко и ясно - жилището се използва не по предназначение, а дейността създава неудобства за съседните жилища (или нещо подобно, по ваш избор)!Без да давате квалификации и да навлизате в дебрите на зоологията :lol:
Едва като ви се представи отговор от направена проверка и не сте удовлетворен, започвате да се възмущавате, да издавате квалификации ( ако имате основание) и .....накрая адвокат :idea:
Така е в цивилизацията: :wink:
anserk
Активен потребител

Мнениеот nikonik » 02 Дек 2009, 12:20

С искане до КС на общината, до РДНСК с основание че е извършена промяна на предназначението на жилището без писминно съгласие от Вас като непосредствен съсед с което се нарушават законовите разпоредби. При неясноти свъжете се със мен за допълнителна информация
nikonik
Младши потребител

Назад към Етажна собственост