начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

по темата док.за развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

по темата док.за развод

Мнениеот ofi64 » 14 Дек 2009, 21:30

Здравейте.Искам да попитам в тази декларация за семейно имотно материално положение където трябва да впиша трудовото си възнаграждение мога ли да напиша само:над 600.00 лева или трябва да посоча точното си брутно или нетно възнаграждение.Питам защото съм подписала в службата декларация да не си обявявам заплатата.Предварително благодаря и желая успешна седмица. :) Забравих да кажа, че развода е по взаимно съгласие и нямаме непълнолетно дете.
ofi64
Младши потребител

Re: по темата док.за развод

Мнениеот 778899 » 14 Дек 2009, 23:25

Здравейте,
лично аз, в тези декларации, не посочвам размера на заплата...и никога не съм имала проблем! още повече-щом нямате деца...! Успех!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Re: по темата док.за развод

Мнениеот ofi64 » 15 Дек 2009, 11:00

Много Ви благодаря.Лек ден Ви желая. :)
ofi64
Младши потребител

Назад към Семейни казуси