начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Регистрация по Закона за защита на личните данни

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация по Закона за защита на личните данни

Мнениеот gun4eva » 22 Яну 2010, 01:02

Доколко адвокатите са длъжни да се регистрират по този закон, както и адвокатските дружества и съдружия, в които са се обединили? Задавала съм въпроса в местната колегия, както и Висшия адвокатски съвет, но отговорът беше - нямаме информация. Ако някой има такава ,бих била благодарна, защото на мен ми се вижда леко излишно, при все, че нямаш ангажирани повече от 15 души по трудови правоотношения, а всички данни на физически лица, обработваме с тяхно съгласие по договори за правна защита, а за търговците - информацията я има и публично. Благодаря за съдействието, като предварително се извинявам за тъпите си въпроси.
Suum cuique.
gun4eva
Потребител

Назад към Административно право