Здравейте,
в блока ми имаме следния проблем: наемателите на общинско жилище напуснаха апартамента след 10 годишно неплащане на сметките за входа и към Софийска вода (на общ водомер сме). Натрупаната сума е над 4 000 лв. Когато ходих в общината ми казаха да заведем дело към тях и че общината няма отношение към тази сума. Въпросът ми е, дали общината не е задължена да погаси тази сума при положение че жилището е общинско. Съдебно дело към наемателите няма смисъл да водим, защото те са клошари и практически нямат никакво имущество и доходи, с които да платят тези разходи.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Непогасени сметки от наематели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Непогасени сметки от наематели
Вие като какви ще заведете дело?
Макар и да сте съседи, не сте собственици на имота, нито ВиК дружесто.
Чудя се какво е правила Софийста вода, че не си е потърсила парите.
Макар и да сте съседи, не сте собственици на имота, нито ВиК дружесто.
Чудя се какво е правила Софийста вода, че не си е потърсила парите.
- ivankavrakov
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|