начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Моля за помощ (родителски права)

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за помощ (родителски права)

Мнениеот damyangr » 16 Фев 2010, 18:12

Здравейте!

Трябва ми малко помощ във връска с Родителските права над синът ми?

Още сt :arrow: м доста невеж в тези неша и искам да попитам как да направя така че да мога да го виждам като: Ние сме родители но без брак и най лошото е че детето ни е записано само на майка си на името в акта за раждане. Тя не се съгласи да се запише името ми като баща и така на практика е писала баща неизвестен.
След мн. спорове не се съгласи да оправим нещата и до сега несъм го виждал вече година и няколко месеца. Не ми го дава да го взимам нито да го посещавам и дори не съм чувал нищо за него оттогава. Много ви моля ако някой може да ми обясни това законно ли е от нейна страна и как да си оправя правата за да съм със синът си ??? От близо година несум на себе си и нямам кой да ме светне по въпроса. Мн. ще съм благодарен ако някой ми обясни какви са процедурите за такова право??

Благодаря! ето това е скайпа ми ако някой реши да ми обясни подробно lover-boy5
damyangr
Нов потребител

Re: Моля за помощ (родителски права)

Мнениеот Гост. » 16 Фев 2010, 18:19

viewtopic.php?f=6&t=31099

УВАЖАЕМИ ГОСТИ,
Преди да поставите Вашите въпроси, Моля да съобразите следните добронамерени правила:

За дължимата грижа
Няма въпроси, които да не са обсъждани в този раздел, досежно спецификата му. Потърсете :idea: дали Вашият проблем не е разискван и преди, за да се запознаете с написаното до този момент.
Форумът разполага с удобна търсачка (горе в средата).

:?:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sisi19 » 16 Фев 2010, 21:55

Г-не, не спорете, а говорете с съпругата си.А от правна гледна тояка има процедура която можете да използвате. И след това може да имате претенции относно вашите искания.
sisi19
Потребител

Мнениеот damyangr » 17 Фев 2010, 14:36

Аз не споря с нея никога не съм!
Тя изяви желание да не го виждам незнам защо?

И каква е процедурата ако може тук да ми обясните? :cry:
damyangr
Нов потребител

Назад към Семейни казуси