начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

припознаване на дете спешноооооооооо

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

припознаване на дете спешноооооооооо

Мнениеот divaiva79 » 25 Мар 2010, 19:28

имам брак с чужденец който не е в страната даже немога да го намеря да се разведа а очаквам дете от друг мъж има ли начин с някакъв документ който е подписан от биологичният баща дете да вземе неговите имена може би нотариално заверен.
divaiva79
Нов потребител

Re: припознаване на дете спешноооооооооо

Мнениеот REVOLUTION » 25 Мар 2010, 19:36

Mоже да се разведете. :D
Иначе това което искате не може да стане.Единствената възможност е след като родите да водите дело за оспорване на бащинство.Моя съвет е да се коснултирате с адвокат.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 25 Мар 2010, 20:13

Не сте си активирали ЛС (да получавате) и затова ще Ви отговоря в темата.За съжаление делото за развод , при обстоятелство , че не знаете къде е съпруга Ви няма да протече бързо.Не мога да прогнозирам с точност срок , но най-вероятно ще родите детето си преди да се разведете.По този начин ще трябва да водите дело за оспорване на бащинство.Но така или иначе , този брак , след като е приключил трябва да се разтрогне , а не да се отлагат проблемите.

Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

отново съм аз

Мнениеот divaiva79 » 26 Мар 2010, 10:13

имам пак въпрос може ли мъжът за който съм омъжена да не присъства на делото като ще е по взаймно съгласие тъй като не го пускат в страната ни.и за колко време най бързо може да получа развод.
divaiva79
Нов потребител

Мнениеот damme » 26 Мар 2010, 18:23

Нямам как да е не присъства, а да е по взаимно съгласие. :wink:
damme
Младши потребител

Мнениеот divaiva79 » 26 Мар 2010, 19:36

тъй като не го пускат в страната може ли да изпрати пълномощно някой адвокат или познат да го представлява с съда
divaiva79
Нов потребител

Мнениеот damme » 27 Мар 2010, 02:34

трябва да се яви лично,ако държите да е по взаимно съгласие.
damme
Младши потребител

Назад към Семейни казуси