начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

спешна помощ при развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

спешна помощ при развод

Мнениеот geri4ka » 19 Юли 2010, 15:35

нуждая се от спешна помощ и разясняване на събитията след развода.със съпруга ми се омъжихме януари месец тази година.бих казала дооста голяма детска грешка..през няколкото месеца аз забременях ог друг мъж и сега според неговата религия това е много лошо и искаме да се разведем преди аз да съм родила защото той неиска да припознае детето за негово а и аз неискам такова нещо от него.в момента съм 4 месец бременна и въпроса ми е дали има възможнос
т да се разведем преди аз да родя и горе дову за колко време може да стане това..предварително благодаря за помощта.много съм отчаяна и трябва бързо да си оправя грешките
geri4ka
Младши потребител

Re: спешна помощ при развод

Мнениеот Гост. » 19 Юли 2010, 15:49

:!: Бебе не е грешка! 8)

Потърсете колега, за да ви изготви книжата по взаимно съгласие да се прекрати този брак. Ще е нужно повече от добър колега, за да стане до месец, максимум два.
После и бързо трябва да сключите нов брак, но ще ви упъти кое и как.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот geri4ka » 19 Юли 2010, 18:45

благодаря за отговора, нямах в предвид че бебето е грешка а самия брак,но както и да е... четох по форумите че развод по взаимно съгласие има само когато брака е с продължителност 3 години а ние имаме само няколко месеца... може ли в нашия случай да се разведеме по взаимно съгласие
geri4ka
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 19 Юли 2010, 19:14

Можете да се разведете, като можете да уговорите час в град с по-малка натовареност на дела, макар и да има отпуски на съдиите.

Но преди септември едва ли ще имате развод.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 19 Юли 2010, 19:24

:roll: Е, как се "уговаря час в съда"? :)

Може и да стане за по-кратък период, зависи от уговорения час( може ли да го ползвам в бъдеще израза, Ванко?).

Жега!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот wit » 20 Юли 2010, 13:17

В кой град живеете? Пишете ми на madlenbg@yahoo.com.
Защо сключването на брак е толкова по-лесно от развода!?!!!
wit
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 20 Юли 2010, 16:22

wit написа:Защо сключването на брак е толкова по-лесно от развода!?!!!

Изобщо не съм съгласен!

При мен брака си беше трудна работа. И продължителна... нужни ми бяха 10 години, за да изпитам половиката и почти още толкова, за да сключа брак.

Според този станадарт, дори и при спорен развод нещата ще се случат по-бързо и по-лесно с... около 8 години.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Назад към Семейни казуси