legally написа:Със сигурност не е мой Но все пак не знам дали няма да се остави без уважение, заради срока
Какво "да се остави без уважение" и за какъв "срок" - във връзка с какво става въпрос?!
|
|
legally написа:Със сигурност не е мой Но все пак не знам дали няма да се остави без уважение, заради срока
legally написа:Молбата за отмяна на решението на общото събрание, а цитираните срокове са по ЗУЕС
legally написа:Да собственик съм, присъствал съм на ОС, но протокол така и не получих.
legally написа:Присъствал съм на ОС, на което е взето решение за сключване на договор с въпросната фирма, гласувал съм против. Не съм получавал протокол от него, още повече заверяван. Не съм присъствал на ОС, на което е вземано решение за събиране на дължими суми по договора по принудителен ред, нито съм получавал заверен протокол/уведомяван за решение на ОС, с което са взети подобни решения.
legally написа:Благодаря Ви за отделеното време и подробна информация.
Само за сведение-има избран домоуправител, който е такъм само про-форма. Т.Е. въпросната фирма, с която ЕС е сключила договора от негово име свиква ОС, води протокола и после-вероятно (не съм сигурен) му предоставя някакви протоколи. Но уведомяване на собствениците по реда и смисъл на ЗУЕС за взетите решения-няма.
Още веднъж благодаря за съдействието!
legally написа:За съжаление мнозинството е на мнение, че този договор е удобен, дори и незаконосъобразен. Свиквано е ОС за промяна на договора, но мнозинството не разбра, че законите трябва да се спазват.
toni_sf написа:...а какъв документ ,освен касов бон ,че дължат тази сума за извършената услуга . ...
toni_sf написа:...А договора и протокола би трябвало да се представят от Управителя сключил договора. ...
toni_sf написа:и от кога се включиха вариянтите в закона georgiev_sfbg досега само цитирахте това което знаете и четехте какво пише в закона. И в кръга на шегата ще Ви кажа много вариянти има да се избегне съдебна процедура.
toni_sf написа:... договора и протокола би трябвало да се представят от Управителя сключил договора. ...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта