toni_sf написа::wink: Не ми се занимава да сканирам протоколи от ОС и да ги публикувам тук .
...По добре недей, че голям смях ще падне!
|
|
toni_sf написа::wink: Не ми се занимава да сканирам протоколи от ОС и да ги публикувам тук .
todorb2000 написа:Драги участници,
Тази вечер имахме събрание, което предизвикахме, и беше "горещо".
Поисках протоколите от минали събрания и управителят заяви, че ги нямал, тъй като не ги е изкарвал на хартиен носител. Пребледня! Получил е от мен заявление за препис от всички протоколи от 1 ноември 2009г. до ден днешен.
Какво да правя?
http://dox.bg/files/dw?a=1eac8cb7b6
georgiev_sfbg написа:todorb2000 написа:Драги участници,
Тази вечер имахме събрание, което предизвикахме, и беше "горещо".
Поисках протоколите от минали събрания и управителят заяви, че ги нямал, тъй като не ги е изкарвал на хартиен носител. Пребледня! Получил е от мен заявление за препис от всички протоколи от 1 ноември 2009г. до ден днешен.
Какво да правя?
http://dox.bg/files/dw?a=1eac8cb7b6
Купете му принтер и хартия - формат "А4"!
toni_sf написа:до-todorb2000 Ако сте си избрали контролен съвет ,правите един констативен протокол и може да си го глобите от 300 до 1000 лв.
todorb2000 написа:Казва, че протоколите са изчезнали ...
georgiev_sfbg написа:todorb2000 написа:Казва, че протоколите са изчезнали ...
Това означава, че и решенията приети на тези ОС, от които Протоколите са "изчезнали", нямат правна стойност и не пораждат правни последици (или казано на разговорен език: равни са на "кръгла нула")!
todorb2000 написа:...
Но приходите и разходите, едва ли?
Предполагам, че ги крие, но трябва да пусна жалба до общината или не знам.
toni_sf написа:...Но първо си подайте жалбата до кмета ,незнам на общини ли се там или само един имате. Той е длъжен в срок да направи проверка ако сте регистрирани и да подаде сигнал заедно с вашето оплакване вече до прокуратура до МВР където решите. ...
toni_sf написа:...А и в последно време много се чудя защо трябва да се намесва полиция когато нещата опират за спорове между съседи по действащ закон. И вече взех да се замислям дали не им е сменен статута.
toni_sf написа::D Явно са Ви свършили лекциите и ако Ви преподава някой от онези където до смърт трябва да са лектори и са участвали в написването на законите, е ясна картинката.
Предполагам, че ги крие, ...
toni_sf написа:до-georgiev_sfbg без никаква умисъл ще Ви питам смятате ли ,че районният инспектор ще почне да се рови в протоколите на ОС и ще се интересува кой за какво пищи в една етажна собственост макар да му е разпоредено от прокуратурата. Аз мога да Ви кажа отговора предварително.
toni_sf написа:до -georgiev_sfbg И ми е интересно след като сте прочели доста теми ,нямате коментар на този въпрос;Аз бих попитал така. Решението на ОС и подписаният протокол каква сила имат като нормативен документ.И кога протокола от ОС би трябвало да е нотариано заверен. 1.При сключване на договор с доставчик на ЕС .2 При сключване на договор за извършване на ремонтни дейности от вьншни фирми.3 При определяне на общият бюджет на ЕС и разпределение на таксите за консумативи и фондове.4 При избиране на Управителен съвет който да е упълномощен да взима решения без да бъде нужно свикване на ново ОС.
Предполагам, че ги крие, ...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта