Чувал съм че не е разрешено заключване на входната врата ако няма домофон.
Ако е така някой да ме "светне" "по кой член" ?
благодаря . . .
- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
заключване на входната врата без домофон
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: заключване на входната врата без домофон
до-marianka90 Няма член няма нищо ,ако това е решение на ОС се прави ,и е правилно за по голяма сигурност . А защо не си оставяте вашата врата на апартамента отворена.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
направих си труда да прочета много "закончета";
става дума за италиа, франция и англия; превода е долу-горе така:
"-ако няма домофонна система, трябва да има човек-портиер или вратата да липсва"
става дума за италиа, франция и англия; превода е долу-горе така:
"-ако няма домофонна система, трябва да има човек-портиер или вратата да липсва"
- marianka90
- Нов потребител
до-marianka90 И да прочетете още закончета ,те нямат нищо общо със нашият ЗУЕС.Единственото което е общо е ,че е взаимстван от тях но нали знаете побългарено.Нищо не Ви пречи съберете се на ОС и си гласувайте за портиер ,определете му заплата и си решете проблема. Това наистина ли се оказва проблем да си носите един ключ допълнително.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Чудесно е че сте намерили сходни закони, но важащи в други страни. Но и манталитета им е друг.
На мен ми бяха необходими 9 години за да науча съседите да затварят външната врата. До тогава като излизаха и подпираха вратата с камъче, да му е удобно като влиза. И така полека лека прочистих района от камъчета
Относно израза "Вратата да липсва" нещо ми е неясно, това по скоро е извадка от целия текст. Не може да липсва, най малкото зимата в коридора ще е студ като навън, а европейците не биха си позволявали да губят топлина.
И още, вратата трябва да се заключва, най малкото да не я откраднат.
Друг пример от съседен блок. Слагат Al врата, оставят я отключена и една сутрин осъмват и без врата.
На мен ми бяха необходими 9 години за да науча съседите да затварят външната врата. До тогава като излизаха и подпираха вратата с камъче, да му е удобно като влиза. И така полека лека прочистих района от камъчета
Относно израза "Вратата да липсва" нещо ми е неясно, това по скоро е извадка от целия текст. Не може да липсва, най малкото зимата в коридора ще е студ като навън, а европейците не биха си позволявали да губят топлина.
И още, вратата трябва да се заключва, най малкото да не я откраднат.
Друг пример от съседен блок. Слагат Al врата, оставят я отключена и една сутрин осъмват и без врата.
- dikobraz
- Потребител
до-dikobraz много образно казано е така, манталитета ,ни е много зле, нямаме чувство за обща отговорност , ходим като овце който ни поведе.
- toni_sf
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|