Здравейте,
Използвам един гараж за фитнес (за лично ползване, но не с търговска цел). Имотът е собственост на родителите ми и те са ми го предоставили. Но собственикът на имота над гаража е събрал подписка срещу мен и иска да освободя гаража с мотивите, че системно се вдига шум след 10 часа вечерта (но по това време гаража е празен), че собствениците на жилища в блока не са информирани за преустройството на имота и че: "гаражът е гараж и не може да приема други функции". Заплашва, че ако до няколко дни не го освободя ще отнесе подписката до общината и ще извика полиция ако ме види в гаража "без кола".
Има ли от какво да се притеснявам? Благодаря предварително.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 16:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Преустройство на гараж ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Преустройство на гараж ?
Това е несериозно,но нека след 22ч да си вика полиция и да се установи нарушение.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
А трябва ли да се притеснявам от подписката, защото заплашва, че ако не освободя гаража доброволно, ще занесе подписката в общината и "те щели да ме накарат да напусна"?
- ramsey
- Нов потребител
ramsey написа:А трябва ли да се притеснявам от подписката, защото заплашва, че ако не освободя гаража доброволно, ще занесе подписката в общината и "те щели да ме накарат да напусна"?
Само да ви предупредя, че далият отговор е един бърборко, комуто не трябва да се осланяте.
П.П. Като си отвори устата прави само течение.
-
Melly - Старши потребител
до-ramsey Ако искате адвокатски съвет блондинката е насреща, но не виждам от какво трябва да се притеснявате.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|