начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

Редът за установяване произхода на непълнолетен

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Документи за установяване произхода на непълнолетно дете

Мнениеот donna » 29 Дек 2010, 15:49

maiki2008 написа:
donna написа:
maiki2008 написа:Необходими документи за установяването на произход на непълнолетно дете,но от починал вече родител-нещо ми убягва сякаш или не се сещам може би.Детето е отглеждано до момента от бабата(която е по майчина линия).Въпросът ми е дали се изисква нещо по-специално за тоя вид казус,тъй като не съм се сблъсквала досега точно в такъв казус.

Защо промени заглавието на темата ,или и ти си от колегите дето поемат дела ,а не знаят как да ги решат!

Мила ,аз не съм накарала някой насила за нещо - и не ти е право да ме критикуваш като не си наясно и ти самата- а това,защо съм променила нещо в темата,е заради това,че наистина съм сгрешила и се поправих,което все пак е човешко.Не си позволявай излишни критики така лесно,все пак сме колеги-юристи мисля и не е никак приятно ,останалите във форума да ни четат небивалиците,сякаш на някой им избиват комплексите !!!Когато някой не е напълно сигурен,смятам,че тук е идеално място,за да обмени опит,и не си мисли,че въобще има такива колеги,които се залавят с някакъв казус и след това му мислят.Поне не би следвало да е така,но всеки сам решава как да работи и действията на другите "НАС"не би следвало по никакъв начин да ни интересува,а най-малко и да обсъждаме тук.Искам да изкажа благодарност на колегите,които се включиха в темата,а и на тези,които ще продължат да коментират и дават мнения по нея.

А била сте сбъркала ...ми вие не знаете основни понятия :D :D :D
И освен мен ,кой друг ви помогна ...отговора е НИКОЙ , казуса е много рядък ,и ако не си го работил трудно ще разбереш как става ...НО лично за вас -не работете нещо ,което не знаете как става и то по материя по която не познавате основни понятия ...,защото ....абе ясно е защо!
А по казуса , то май само аз съм наясно , но за вас важи приказката храни куче да те лае ...,но пък може и да не сте разбрали и процедурата и документите към иска е тогава е още по зле....
donna
Старши потребител

Мнениеот portokal » 29 Дек 2010, 15:52

Еее, страшен казус, няма що. :wink:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот donna » 29 Дек 2010, 15:55

portokal написа:Еее, страшен казус, няма що. :wink:

Чак страшен :D лесен е ,но рядко се случва .Компетентен Окръжен съд , да му мислят те от тук натък .
donna
Старши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси