начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

казус по свиждане на детето след развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

казус по свиждане на детето след развод

Мнениеот shatter » 06 Яну 2011, 17:11

Ситуацията е следната - с бившата ми сме се споразумели за конкретни неща и се разведохме. Има записано кога и колко често имам право да виждам детето.

Всеки месец/седмици, когато трябва да видя детето, и звънвам/пиша мейл, за да и кажа, че ще дойда, т.е все пак да има готовност. Почти винаги, става така, че изкарва, че детето е болно и по тази причина не мога да го видя. Понякога, то е наистина болно, друг път - няма и следа да е боледувало. Принципно, целта и + тази на нейните родители е, да сведат моите контакти с детето до минимум, използвайки дребни хитринки, а именно, че е болно и т.н. Как бих могъл да докажа, че ме лъже, мога ли да заведа дело по въпроса, как съдът ще го изтълкува и какво може да се направи?
shatter
Нов потребител

Re: казус по свиждане на детето след развод

Мнениеот 778899 » 06 Яну 2011, 19:04

това с доказването, че ви лъже, направо го забравете.

може обаче, да искате изпълнение на режима за лични контакти с детето чрез съдебен-изпълнител.

за целта се обърнете към адвокат.
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Назад към Семейни казуси