Ситуацията е следната: бях с човек почти 6 години, равносметката в момента: един джип, едно кабрио 2 телевизора, и безумно много имущество за което аз платих - приятелят ми си седя безработен 5 години от всичките 6 които бяхме заедно. През това време аз си помах всички разходи и глезотий и на двамата. Живя при мен и в Лондон 2 години, където отново всичко си беше за моя сметка. В момента няма едно нещо по него за което да не съм платила. Тотала на всичко по предварителни изчисления е за около 30к, като това са едрите неща за които се сещам...разделихме се и сега той не ми дава нищо, всичко било на негово име, което реално е така и си беше изцяло моя грешка.
Искам да попитам мога ли да направя нещо, да си докажа доходите и че всъщност аз съм платила за всичко, защото по всички бележки за вносител съм аз, както и че реално той доходи няма никакви никъде.
Освен цялата човешка наглост която прояви, ме заплаши че е подал и жалба срещу мен, нямам идея на какво основание и дали ме лъже само и заплашва, но не намерих и как да проверя тази информация.
Предварително благодаря за отделеното време и внимание.
- Дата и час: 12 Дек 2024, 10:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Права без брак
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Права без брак
Има една хубава поговорка " Ум царува, ум робува , ум патки пасе ! "
КОНСТИТУЦИЯ на Република България
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
- poprangelov
- Младши потребител
ivaa1 написа:чл.59 ззд
+1
то даже така без брак идва да е по-добре във вашия случай, че иначе ще излезе че той се е грижил 5 г. за домакинството и ще има право на 1/2.
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Да но при уговорката ,че не е налице дарствено намерение иначе истинското основание винаги може да се скрие.
-
Pause - Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|