начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Декларация за пускане на дете в чужбина

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за пускане на дете в чужбина

Мнениеот stelli_777 » 20 Май 2011, 16:05

Може ли някой да ми даде информация откъде в интернет мога да видя образец на Декларацията за пускане на дете в чужбина?Моля ви ,спешно е .
stelli_777
Младши потребител

Re: Декларация за пускане на дете в чужбина

Мнениеот doxa » 20 Май 2011, 17:41

ДЕКЛАРАЦИЯ

Долуподписаните:
1.....................................................................................................
ЕГН:.......................................
ЛК№......................................издадена на..................................
От МВР гр...............................
Адрес:..........................................................................................
2. .....................................................................................................
ЕГН:.......................................
ЛК№......................................издадена на..................................
От МВР гр...............................
Адрес:..........................................................................................
Давам/е съгласието си детето ни /децата ни/:
......................................................................................................
ЕГН:..........................................
Адрес:............................................................................................

Да пътува/т зад граница /до....................................../ само/сами или с придружител:............................................................................................

Дата:............................... декларатори: 1/....................................

2/...................................
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот pitasht » 23 Юни 2011, 12:35

аз лично смятам че образец няма защото Вие като родител решавате какво да пише Може да споменете че разрешавате само еднократно , да поставите времеви период в който да действа разрешението, да посочите с кого сте съгласен детето да пътува и т.н. всичко което намирате за удачно и полезно за Вас и детето.
Така че съвет не ползвайте бланки понякога те не отговарят на това което вие искате.
pitasht
Активен потребител

Мнениеот stelli_777 » 23 Юни 2011, 16:51

Благодаря за отговорите,такава декларация ще ми е нужна на мен,но още чакам бащата да се съгласи.Четох че и да водя дело може да продължи 1-2 год., може би ако влезем в шенген няма да я изискват ,паспорт на детето имам.Всичко е толкова сложно,да си затворник в собствената си държава,остава ми да чакам. :(
stelli_777
Младши потребител

Мнениеот doxa » 29 Юни 2011, 09:46

Здравейте,
След като съпругът се съгласи, Ви е нужна и заверка от нотариус.
Успех! :)
Аватар
doxa
Потребител

Назад към Семейни казуси