начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

Издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Издръжка

Мнениеот Melly » 18 Юли 2011, 17:57

sisi19,
Така както те слуша, човек добива представа, че си готова да постъпиш в някой манастир - далеч от хорските неволи. Само не разбрах какво ти е виновен питащият...
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот mama_na_princesi » 18 Юли 2011, 18:30

paparak написа:...Когато претенциите за дадено нещо са реални, всеки човек с или без възможности би се раздал.....

Eто тук пък мога да Ви кажа, че Вие сте в много, ама много голяма заблуда.
mama_na_princesi
Младши потребител

Мнениеот sisi19 » 18 Юли 2011, 19:12

Melly написа:sisi19,
Така както те слуша, човек добива представа, че си готова да постъпиш в някой манастир - далеч от хорските неволи. Само не разбрах какво ти е виновен питащият...

Мели, нищо лично към човека и към казуса му. Но ми направи лошо впечетление, че хем се бие в гърдите че има голям доход, хем пък му се свиди да даде по голям размер на издръжка на децата си.
sisi19
Потребител

Мнениеот paparak » 19 Юли 2011, 12:37

Да но за огромно съжаление така излиза, че плащам на бившата си жена, а не за децата си. Все пак да не забравяме и факта че съм бил част от това семейство и съм много наясно какви са разходите за децата ми и въобще за домакинството. Аз нямам нищо против да ги давам и исках да го правя виждайки ги по-често и съответно грижейки се за тях РАЗХОДИТЕ щяха да са по-малки за майка им, но ми беше отказано от нейна страна, не защото децата се травмират, а защото се чувстват добре с мен и от злоба или страх че може да ме предпочетат като родител, ще давам когато децата са с мен и при мен, иначе на кого и за какво плащам.......Що се отнася за биенето в гърдите, някъде между редовете явно сте прочели нещо което не съм и написал. И така пишейки ми
sisi19 написа: Ако имам доказателства, че си с голм доход, не 130 и 150лв. ще ти искам, а три пъти по толкова за всяко едно поотфелно + надбавките. :lol:
няма как да не очаквам че бившата ми жена мисли като вас и парите отиват в нейния джоб и да децата ми ще страдат от такова поведение, но не защото не им стигат парите,а защото алчността няма край. И да Ви кажа честно ако нямате работа отидетет в друг сайте с вицове и там се посмейте. Тук това не ми се вижда нормално.

Само да попитам коя част от написаното е заблуда.
mama_na_princesi написа:
Eто тук пък мога да Ви кажа, че Вие сте в много, ама много голяма заблуда.
paparak
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 19 Юли 2011, 13:40

Не всеки би се раздал- факт.
Но то си е до самоизрастване и самосъзнание, не до възпитание. Някои са готови да обрекат собствената си плът на недоимък, за да надделеят в безумната битка, която водят с другия родител, без да осъзнават, че реално потърпевш е само детето и победители няма.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот nikol52100 » 19 Юли 2011, 14:10

+1
nikol52100
Потребител

Мнениеот paparak » 19 Юли 2011, 15:59

Не винаги и навсякъде може да важи мисълта, че по-умния отстъпва. В крайна сметка всеки човек има права.
paparak
Младши потребител

Мнениеот andrey13 » 24 Юли 2011, 19:36

paparak написа:Не винаги и навсякъде може да важи мисълта, че по-умния отстъпва. В крайна сметка всеки човек има права.

"Колега"! Обръщам се така към теб защото аз имам същата съдба като теб. Надявам се че вече си разбрал че тук няма да получиш съчувствие от "железните лейди" тук.Просто законите са писани не за такива като нас, които дават и същевременно не дават да се прахосват средствата за издръжка по адвокати , вещи лица и съдебни такси.Именно това качество на закона използват "изстрадалите"съпруги , за да прикрият комерсиалните си интереси или просто да купят подаръче на гаджето си. Гадно е и нетърпимо усещане, срещу което няма как да се противопоставиш, като използваш законите.Няма закон , който да определи как майката да харчи издръжката, която плащаме.И винаги ще иска повече. При мен иска 2000 евро на месец. Как ти се вижда а?Така че по-добре си трайкай, за да не те натиснат вещи лица и съдебни изпълнители с заповеди за запор.Всички адвокати са една порода. Когато вземаш пари за нещо, разликата е само в количеството. Даже мисля си че закона е за тях , за да не се скарат в съдебната зала а потърпвшите сме ние, които сме създавали блага и сега трябва да плащаме за нашето благодеяние.Е гадното е че и подаръчетата на зместниците ни,ама нам закон за зашита от бивша съпруга. И аз знам защо. Защото обикновенно силната страна разбира навреме и с помоща на същиа този закон ги оставя с о една прашка и всяка сутрин да чака на портата за 20 лева.Ама като сме постъпили благородно, сега ще страдаме ио не заради парите, а заради измамата и обидата, която за жалост трябва да понасяме.
andrey13
Потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси