- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
общи части
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
общи части
притежавам етаж от сграда три етажна със статут търговски обекти и офиси имам разрешение за строеж и вече и въвеждане в експлотация на три входа към етажа ми земята на сградата е общинска и с отстъпено право на строеж но сега в този момент искам да поставя капандури тип лека конструкция тъй като съществува опасност от наводнение на обектите без тези капандури имали вариант това да стане без съгласието на съсобствениците тъи като без тези капандури има сериозна опасност от наводнение и какъв процент ми трябва от тяхна страна съгласие
- geeoo5
- Нов потребител
Re: общи части
geeoo5 написа:притежавам етаж от сграда три етажна със статут търговски обекти и офиси имам разрешение за строеж и вече и въвеждане в експлотация на три входа към етажа ми земята на сградата е общинска и с отстъпено право на строеж но сега в този момент искам да поставя капандури тип лека конструкция тъй като съществува опасност от наводнение на обектите без тези капандури имали вариант това да стане без съгласието на съсобствениците тъи като без тези капандури има сериозна опасност от наводнение и какъв процент ми трябва от тяхна страна съгласие
Значи много е важно как ще формулира на ОС ;Дали ще бъде за надстрояване и пристрояване или за обновяване.При първият случай Ви трябва 100% съгласие а при вторият 67%.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|