Днеска имахме събрание на което една от точките беше за санирането....
Както и да е представих нещата така отгоре отгоре обаче явно поради тази причина не вникнаха много в идеята.
Та въпроса ми е дали някой от колегите домоуправителчета се е занимавал с това да ми каже за какво става дума, тъй като четох разни статии но са много разтегнати локуми там, няма реално факти, направи това, направи онова...
- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос относно санирането и програма "Енергийна ефективност"
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Въпрос относно санирането и програма "Енергийна ефективн
Всичко е почти лъжа и измама , ако решите да кандадатствате ЕС за това нещо ,се отпуска кредит на ЕС с по ниска лихва . Парите които ще се получат по тези фондове са в размер на 600лв на домакинство и те стигат единствено да се покрият таксите по кредита. А едно саниране на двустаен апартамент така както са изискванията излиза около 10 000лв.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Re: Въпрос относно санирането и програма "Енергийна ефективн
На ясно съм с нормативната база. Нещата не са толково прости нито правно, нито икономически, нито като взаимоотношения между живущите. Това което се разпространява в медиите не кореспондира с реалността. Обадете ми се при желание от Ваша страна на тел. 02-9457423 с най - голямо желание ще ви разясня процесите и възможностите, за да спазите изискванията на Закона за енергийните паспорти и Наредба № 5 за техническите паспорти на строежите.
- valeria1956
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|