начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Крадци на ток!!!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Крадци на ток!!!

Мнениеот dream1984 » 18 Окт 2011, 10:10

Някой има ли идея как да ги хвана :)

Принципно съм говорил с един приятел електротехник да дойде и да огледа главното табло на блока, горе при асансорите и долу в мазетата дали има някой закачен някъде, къде другаде да го накарам да провери?
Говорих с един комшия от блока който ми каза че реално ако някой иска да краде ток може да го направи така че да не мога да го хвана....
dream1984
Младши потребител

Re: Крадци на ток!!!

Мнениеот nk7702n » 18 Окт 2011, 18:36

dream1984 написа:Някой има ли идея как да ги хвана :)

Принципно съм говорил с един приятел електротехник да дойде и да огледа главното табло на блока, горе при асансорите и долу в мазетата дали има някой закачен някъде, къде другаде да го накарам да провери?
Говорих с един комшия от блока който ми каза че реално ако някой иска да краде ток може да го направи така че да не мога да го хвана....

Това Вашето, без да мислите, че се заяждам, ми звучи като подготовка на Вас самия как да крадете ток. Без да имате никакви щети, контатирано завишение на сметките за ток и др., тръгвате да говорите с електротехник как се краде ток, после питате има ли други начини да не се хване кражбата на ток...
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот trando58 » 18 Окт 2011, 19:55

Общо взето,не виждам защо този въпрос се задава в тази тема :shock:
trando58
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 18 Окт 2011, 20:26

Един овчар си загубил 2 от овцете.Една бяла и една черна.Бялата намерил , но черната не успял.Продължил да търси.Видял един орач и го попитал.Така и така , да си виждал една черна овца....?Орачът му отговорил:Аз ора от тук до тук.Абеее аз не те питам откъде до къде ореш , а дали не си видял една черна овца.Орачът:Аз ора от тук до тук.Пфуууу ядосал се овчарят и теглил една каратлийска на орачът и продължил.Гледа по едно време един колоездач.Господиииинеее , господииинее.Колоездачът спрял.Абе да сте виждали една овца?Черна!Търся че я загубих , питам ей оня глупак , орачът , а той все едно и също повтаря:Аз ора от тук до тук...Колоездачът се почесал по ухото и му казал:....Абе ти май искаш да ми крадеш колелото! :idea: :arrow:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 18 Окт 2011, 21:01

Всеки има право на мнение.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Етажна собственост