начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Реклама върху външните стени на блок

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот nastia7 » 29 Ное 2011, 17:54

Здравейте,
Потърсих в темите до сега, но не намерих информацията, която ме интересува. Реших да попитам точно в този форум, защото много ценя професионалните Ви мнения. Благодаря Ви предварително.
Питането е следното. Живея в 8 етажен панелен блок. Аз съм във вход „Б”. На външната стена на вход „А” има поставена реклама. Живущите в съседния блок си прибират всичките пари, а знам, че външните стени са общи части.
Проверих в агенцията по кадастър и геодезия дали двата входа са с еднакъв индикатор, но не са. Това означава ли, че са отделни жилищни единици и ние живущите в блок „Б” нямаме право на пари от рекламата.
Още веднъж благодаря за съветите.
nastia7
Нов потребител

Re: Реклама върху външните стени на блок

Мнениеот goblin » 29 Ное 2011, 20:38

Нямате право, за съжаление. Лош късмет - какво да се прави...
goblin
Потребител

Мнениеот nastia7 » 29 Ное 2011, 21:22

goblin написа:Нямате право, за съжаление. Лош късмет - какво да се прави...

Лошо. Благодаря Ви за отговора. Ще се радвам да чуя и друг коментар.
nastia7
Нов потребител

Мнениеот trando58 » 01 Дек 2011, 20:02

Няма място за емоции.Просто проверете % на общите части които притежавате дали отговарят на част от общите части на цялата сграда(мен лично ме съмнява) или само тази на вашият вход. И нещо само за илюстрация: Ако на вашите съседи там където сега има реклама,е имало нужда от ремонт или се наложи,вие ДАВАТЕ ли пари за него?
Каузата ви е пердута. Сорри.
trando58
Потребител

Мнениеот nastia7 » 02 Дек 2011, 15:31

trando58 написа:Няма място за емоции.Просто проверете % на общите части които притежавате дали отговарят на част от общите части на цялата сграда(мен лично ме съмнява) или само тази на вашият вход. И нещо само за илюстрация: Ако на вашите съседи там където сега има реклама,е имало нужда от ремонт или се наложи,вие ДАВАТЕ ли пари за него?
Каузата ви е пердута. Сорри.

Все пак мерси!
nastia7
Нов потребител

Назад към Етажна собственост