начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Домашно насилие и манипулиране от жена

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Домашно насилие и манипулиране от жена

Мнениеот angelloit » 02 Яну 2013, 13:57

Здравейте, първо Честита Нов Година.
Искам да ви разкажа историята си и как започва една година за мен.
Имам брак от три години с едно момиче от Украйна, проблемите ни започнаха още от самото начало, обичаше да пие и изпадаше меко казано в отвратителни ситуации дори пред мои приятели. 6 Месеца след като живеехме заедно забременя, но един месец след това направи спонтанен аборд, това и беше втори в нейния живот( имала е 2 брака преди мен а сега е на 30Години.)
През това време аз имах хубава работа и изкарвах достатъчно пари плащах наема,купувах всичко от което се имаше нужда аи е молих да започне да учи езика за да си намери работа, но отказваше категорично. След това се прибра в Украйна да си оправи документите и два дена никой не можеше да е открие беше се запила някъде с приятели. Тогава баща и ми предложи да се преместя в Украйна да живея, той щял да помага финансово и щял да ми даде пари да си открия бизнес.
Сторено речено, заминах отворих туристическа фирма, само че парите за бизнес не си мислете че бяха достатъчни( подари ми готова фирма без дейност) не се даваха пари нито за фирмата нито за живот, но аз си работих и се стараех да е развия. Тогава тя пак забременя и ми каза в прав текст че нищо няма да прави(чисти,пере…а за готвене тя никога не го е правила) Един ден се ядосах защото освен работата правих всичко вкъщи а тя само на балкона пушеше и ми обясняваше че това не е вредно за детето…..( Тя е доктор)
Така аз и казах че ако пуши значи може да пуска прахосмукачка. Тя се растрой и получи кръвотечение и е приеха в Болницата за да спасят детето.
ПОсле ме обвиняваше че нашите лекари са били виновни, а това не беше така. В същото време започнаха да се записват туристи за Българя и някой трябваше да го води и да се оправя с хотелите, естествено нямах пари да наема такъв човек и трябваше да се върна в Бг с туристите пък и не исках да оставям да живея повече в Украйна а исках и детето да се роди тук, защото още тогава усещах че ще ме манипулират, и добре че така стана иначе сега нямаше да го видя никога.
А нейните обвинения че не изкарвам пари и съм е зарязал не спираха през цялото време…а нова фирма без реклама така се разработва….
тя дойде в БГ в 6 месец.Прибрахме се в София,детето се роди в 8 месец…после се оказа че тя през всичкото време се е крила и пушила( сама ми го призна при един от скандалите) Детето се роди в Пловдив и аз присъствах на самото раждане,дори му прирязах пъпната връв. Нейната майка бях е поканил от Украйна да и помага…но се оказа че не мога да се доближа да сина ми.
И през цялото време ми се натякваше че те ме издаржъли и аз да си мълча, а при две жени вкъщи,аз готвя и чистя и в това време отворих офис и в Българя и се опитвах да започна да изкарвам пари, но как да стане, като бягам навсякаде другаде но не и в офиса да работя. Казаха ми че пари за Българската фирма няма кой да ми дава да се оправям, вече една година работя сам във фирмата, прави ми удоволствие, но не се изкарват много пари, особено без реклама, но успаявам да си платя разноските по фирмата, дори понякога има и за подаръци.
Лятото е заведох в Испаня,и е помолих там да не се напива, че беше бизнес среща…и познайте….така се напи, че аз не издържах и е одирах пред много хора,защото ме обиждаше пред колеги, как баща и ми давал пари и такива неща….
Да не бях прав да реагирам така, но просто не издържах, не че тя не ме одари.
Върнахме се в София и тя с майка си избяга на морето,но това две седмици след като се прибрахме, до тогава живеехме както всеки ден, но тя се оправдава че е било страх…..
Замина за Златни пясъци и си нае апартамент за 2100 Евро на месец…наема в София за 1 година.
Разбра че не може да живее там и се върна при мен, а аз през това време караше разни украинци да ми званият да ме заплашват с убийство, естествено подадох в прокуратурата а и един месец аз не знаех изобщо къде е и бях е обявил за издирване заради детето.
После се върна и решихме да започнем на ново,но уви….от мен се очаква да разхождам детето, да го водя на консултация, да го храня, да го преспивам, да ходя да и оправя нейни документи, да е разхождам с колата, но не и да работя…и после аз не съм изкарвал пари……..
Оплаква се че не съм искал да правя секс с нея, но извинявайте мили дами,когато мъжа прави всичко не е секс машина,когато вие поискате.
Така вече детето е на 1.2 години, няколко пъти се разболява и аз и казвам заведи го на доктор, поликлиниката е на 5 мин пеша от нас. ОТГОВОР: УТРЕ СУТРИНТА ТИ ПРЕДИ РАБОТА ЩЕ ГО ЗАВЕДЕШ!!!!!!!
Дори личната докторка се чуди….
Вечер като се прибера ми се връчва детето да го разхождам, без значение колко е студено, после си играем и храня го, и го слагам да спи. Така минавах последните месеци, като в десет вечерта когато е заспал, трябва да сготвя нещо а преди това съм ходил и до магазина да купя с нейните пари…
Преди десет вечерта не съм седнал никога да вечерям….
Последното и желание е да запиши малкия на детска ясла за да имала време за себе си,но знаете проблема за яслите, и тя каза че ще го запишем на частна ясла, да съм намерил в центъра за да мога АЗ да го водя и взимам… Започнах да търся и намерих,после бягах за документи при личния лекар и така, тя ми заяви че иска да се разведем по взаимно съгласие, Ок приех.
Като не искам да се караме в името на детето, но в същото време отиваме при адвокат, тя започва да ме обвинява че не изкарвам пари, че не съм правил секс и тн. Обясних и пред адвоката че не сме на съд и няма смисъл от това, но тя каза че аз не съм е пускал да се прибере с детето в Украйна….много ясно, кога ще го видя аз това дете…
Октомври месец реши да се прибере в Украйна два месеца след като беше стояла там с детето 1 месец.
Баща и изпрати пари за самолет, но само до Киев а до нейния град са още 550км и тя искаше да пътува с 10месечно бебе в маршрутка(Там нямат големи автобуси като у нас)…….
Забраних естествено,като и казах че има вътрешен самолет и не е скъп. Направиха го, но мен ме порази, че не мисли изобщо за детето а само за себе си.
Сега по празниците и направих и подарък…….но с мой пари естествено, аз разбира се нищо не получих само скандали, и на Нова година беше капак на всичко, каза че иска да си гледа руската телевизия защото не понася България че сме тъпаци. Обясних и че няма да стане а аз исках з апразниците да се прибера до Пловдив при баща ми, но не ме пуска с детето…. Тя какво щяла да прави сама а не иска да дойде с мен. Прави всичко възможно да отдели детето от българските роднини. Водя го два пъти седмично на басейн,тя понякога идва, но там кой мислите че го преоблича…
Вчера ми каза че щяла да ме заключи на балкона или няма да ме пусне вкъщи, то това няма ка да стане, но…..затова днес съм в офиса не ми се прибира а относно развода, каза че не иска да ми дава детето с преспиване…..Питам е защо искаш да го отделиш от мен….мълчи като темерут…
Пред блока има детска площадка, нито веднъж не е слезнала с детето да си играе с другите деца, а то като види дете и го влече така му се общува…
Пускат се само приказки на руски език, нямам против, но това дете накрая ще стане емигрант в собствената си страна…….
Пред него крещи и обижда постоянно, за Коледа и нова годинак, сготвих Италянска кухня( Умея живял съм 9 години в Италия)
но ми каза в прав текст че това е купено за нейни пари и няма да ям ако не правя това което каже тя, сутрин спи до късно, а аз ставам с малкия да го храня и играя….
Имам приятели на нашета възраст с деца почети колкото моя син, вече никой не иска да идва вкъщи, други момичета са и звънели по телефона да излезнат с децата и тя винаги отказва, после казва че никой не е търси и не познава никой…..
Мен ми писна от тези унижения да ги търпя, кажете какво да направя?
Тя ще настройва и детето срещу мен, ако остане при нея. Казвам и че това не са нейни пари с които ядем, а на баща и, но….
Моля за съвет? На кой да се обадя за помощ, свидетели има много как нищо не рпави, дори хазяайката не иска да идва да си взима наема, защото вкъщи е винаги мръсно….
angelloit
Нов потребител

Re: Домашно насилие и манипулиране от жена

Мнениеот neutralen » 02 Яну 2013, 15:43

Съдба/карма - от нея не можеш да избягаш.
Но все пак, търси вина и в себе си. Опитай се да командваш ти, или поне така да изглежда.
И не забравяй секса. :shock: щом жена ти се оплаква по този повод.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот angelloit » 02 Яну 2013, 16:54

Ние да не живеем в 19 век за да се налага, то е най лесното с два шамара и аз да командвам парада...а отнсно секса, след такова ежедневие мислиш ли че имам желание да правя нещо с нея....пък и тук няма какво да спасявам, има нужда от съвет за бракоразводно дело?
И моля да не се изказват неподготвени хора, като карма и такива глупости, да грешка че взех момиче от украйна, че се доверих за много неща...аз си оценявам грешките, не съм сляп.
angelloit
Нов потребител

Мнениеот neutralen » 02 Яну 2013, 17:07

:shock: За развода следва да си наемете адвокат :!:
neutralen
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Яну 2013, 22:41

angelloit написа:Ние да не живеем в 19 век за да се налага, то е най лесното с два шамара и аз да командвам парада...а отнсно секса, след такова ежедневие мислиш ли че имам желание да правя нещо с нея....пък и тук няма какво да спасявам, има нужда от съвет за бракоразводно дело?
И моля да не се изказват неподготвени хора, като карма и такива глупости, да грешка че взех момиче от украйна, че се доверих за много неща...аз си оценявам грешките, не съм сляп.

Човек не може да предвиди всичко, още повече, че с времето хората се променят, но все пак тоя проблем с алкохола не можахте ли да го забележите по - рано? Това си е нещо съществено, не може да остане незабелязано. Можете да се ползвате от всички тези негативни обстоятелства, включително и злоупотребата с алкохол по време на бракоразводното дело. Ако съдя по приказките Ви, едва ли може да се заздрави подобно съжителство. :? Потърсете си колега адвокат!
nk7702n
Старши потребител

Назад към Семейни казуси