начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Декларация при смяна на фамилия

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация при смяна на фамилия

Мнениеот ozmodias » 26 Фев 2014, 18:49

Здравейте колеги, граждани и екип на сайта и форума.
Имам следният въпрос, на който се надявам да можете да ми отговорите.
Става дума за Декларация за наложени ограничения в трансгранично предвижване, какво представлява и най-важното как се сдобиваш с такава, кой огран я издава и т.н. Всичко това е свързано с казус, в който лице от мъжки пол желае да смени фамилията си - чл.19(1) ЗГР. Освен декларацията, с която молителят иска смяната, свидетелството за съдимост и другите документи разбрах, че има и подобна декларация, което ме хвърля малко в оркестъра :D ,защото никъде из безбрежното пространство не открих информация за нея.
Предварително Ви благодаря за оказаното съдействие и се надявам да съм оцелил правилното място. Все пак изхождам от това, че тук има теми за смяна на имената, а моята е свързана с подобно нещо, макари да е странно.
ozmodias
Нов потребител

Re: Декларация при смяна на фамилия

Мнениеот lanfear » 27 Фев 2014, 15:20

Има я в Сиелата.

ДЕКЛАРАЦИЯ
ЕГН , л. к. № , изд. от , на
което нося към настоящия момент не ми е налагано ограничение за пътуване извън пределите на
Р. България.
съм с отговорността по чл. 313 от НК.
гр. Декларатор:
Дата: ( )
lanfear
Потребител

Мнениеот ozmodias » 27 Фев 2014, 15:28

Първо: Изключително благодаря, че ми я показахте.
Второ - тази декларация се заверява нотариално и с това се приключва сагата "Е ли имам забрана за пътуване извън пределите на страната".
Трето - Под какво име сте я намерили?
Последна промяна ozmodias на 27 Фев 2014, 16:14, променена общо 1 път
ozmodias
Нов потребител

Мнениеот lanfear » 27 Фев 2014, 16:01

За заверката не знам, но е логично. ;)
lanfear
Потребител

Назад към Семейни казуси