Здравейте!
Със съпруга ми имаме брак и 2 деца(непълнолетни).Той има предишен брак и син от него(пълнолетен).Моите родители искат да ми преведат по банков път голяма парична сума,с която смятам да закупя недвижим имот и една част да запазя за след 15-20 години.Какъв е начинът детето от първия брак на мъжа ми да не получи нищо от тези пари и имоти,при различни ситуации(например ако аз почина,преди мъжа ми)?Може ли да подпише декларация,че няма претенции към моята сметка и всичко закупено от нея,след моята или нашата( с мъжа ми) смърт?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как детето от първия брак на мъжа ми да не ме наследи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как детето от първия брак на мъжа ми да не ме наследи
Ми накарай мъжа си да ти обещае тържествено, че след твоята смърт, ако умреш преди него, ще се откаже от наследството ти.
Ако не иска, разведи се. Разводът е два заека с един куршум: ще предпазиш и детето на мъжа си от несправедливостта, ако баща му умре преди теб, да получи в крайна сметка един ден по-малък дял от притежаваното приживе от баща му в сравнение с твоите деца.
Ако не иска, разведи се. Разводът е два заека с един куршум: ще предпазиш и детето на мъжа си от несправедливостта, ако баща му умре преди теб, да получи в крайна сметка един ден по-малък дял от притежаваното приживе от баща му в сравнение с твоите деца.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Re: Как детето от първия брак на мъжа ми да не ме наследи
страшно ми хареса коментара, в хумора на пишещия Портокал се съдържа и "указания" смях се от сърце
- emstoianova_
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|