начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

имат ли право да го задържат като вече сме в ЕС

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имат ли право да го задържат като вече сме в ЕС

Мнениеот megi17 » 02 Май 2014, 10:46

Здравейте! Бих искала да ми дадете съвет - бащата на детето ми не е плащал издръжки за минало време нито ми ги плаща за сега. Той живее в чужбина; след като направих всичките постъпления където е необходимо той още не е внесъл един лев, а от прокуратурата ми казаха че ще го пуснат за издирване за да го задържат; въпросът ми и е имат ли това право като вече сме в ЕС; дали не е сплашване за да започне да ми плаща или е в сила това което ми казаха; благодаря ви предварително ако може да ми дадете съвет.

zdr bix iskala da mi dadete savet bashtata na deteto mi ne e pla6tal izdrajki za minalo vreme nito mi gi pla6taza sega .toi jivee v 4ujbina sled kato napravix vsi4kite postapleniq kadeto e neobxodimo toi oste ne e vnesal edin lev .a ot prokoraturata mi kazaxa 4e ste go pusnat za izdirvane za da go zadarjat.vapro sa mi i e imat li tova pravo kato ve4e sme v E.U.dali ne e spla6vane za da zapo4ne da mi plashta ili e v sila tova koeto mi kazaxa.blagodarq vi prqdvaritelno ako mojeda mi dadete savet.
Последна промяна consultant на 02 Май 2014, 12:39, променена общо 2 пъти
Причина: Писатенто на кирилица е задалжително!
megi17
Нов потребител

Re: имат ли право да го задържат като вече сме в ЕС

Мнениеот eurolinker » 03 Май 2014, 20:16

megi17 написа:Здравейте! Бих искала да ми дадете съвет - бащата на детето ми не е плащал издръжки за минало време нито ми ги плаща за сега. Той живее в чужбина; след като направих всичките постъпления където е необходимо той още не е внесъл един лев

Какво означава "всички постъпления..."? Имате съдебно решение?
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Назад към Семейни казуси