начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Граждански брак в България с руска гражданка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Граждански брак в България с руска гражданка

Мнениеот nsviper » 11 Ное 2014, 19:41

Здравейте,

Предполагам, че казусът е разискван и се надявам да можете да ми помогнете. Търсих сходни теми и имаше само една, но не беше завършена и нямаше нужната информация, а човекът който е пуснал темата не отговаря на лично съобщение.

Казусът:

Българин съм и желая да сключа граждански брак в България с руска гражданка, която не пребивава тук. Въпросите ми са какви са необходимите документи за сключване на този брак и нужно ли е представяне на документи в руското посолство в България? Звънял съм в сватбени агенции и са ми казали, че единствено е нужно от нея да предостави справка от руското посолство тук (предполагам справка за семейно състояние).

Благодаря предварително на всички отзовалисе.
nsviper
Нов потребител

Назад към Семейни казуси