начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Още въпроси

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Още въпроси

Мнениеот К.К.Б. » 13 Дек 2004, 14:39

Преди време бях пуснала тема " Въпроси за пълномощно за дете " . След дълги преговори с бащата на детето ми, той се съгласи да ми даде необходимата декларация. Направил той декларация, но написал срок в нея, а бяхме се разбрали за безсрочна. И така, аз реших, че ми писна да ме разиграва и мисля да подам молба за дело. И тук са ми въпросите: По какъв член от СК да е делото? Може ли за пълното отнемане на родителските права? Има ли шанс той да спечели делото, като се има на предвид, че не работи, не плаща издръжка и има психично заболяване? Ако се води делото в България, трябва ли докато свърши то, детето ми да бъде в там? Ако аз спечеля делото, ще има ли бащата право на лични контакти с детето и как се определят те?
Много благодаря pредварително за отговорите.
К.К.Б.

Re: Още въпроси

Мнениеот Gosho » 14 Дек 2004, 00:50

Моля ви консултирайте се с адвокат. Само фактът, че съпругът ви има психично заболяване е достатъчно усложнение на фактическата обстановка, което на пръв поглед може да се окаже голям плюс във ваша полза, но заболяването му трябва да е констатирано по надлежния ред, и т.н и т.н.... На обикновен език - не е възможно да ви дадем компетентно становище по зададените въпроси, без отговорът ни да съдържа предположения и догадки. Нещо, което би се избегнало ако направите една подробна консултация с добър специалист.

Успех
Gosho

Мнениеот who cares » 14 Дек 2004, 14:33

Извинявай, би ли посочила в момента къде се намира детето и какво дело искаш да заведеш - дело за лишаване на бащата от родителски права или дело с иск съдът да замести съгласието на бащата за напускане на страната от детето? Минала съм от А до Я по този път, считам, че мога да ти помогна, имам малолетно дете, което живее с мен в чужбина.
who cares

Мнениеот К.К.Б. » 14 Дек 2004, 15:58

Детето живее при мен в чужбина. Бих искала да заведа дело, но много е съм наясно какво да е. Много бих се радвала,а ко можеш да ми помогнеш.
Благодаря.
К.К.Б.

Назад към Семейни казуси