начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Издртжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Издртжка

Мнениеот 1234 » 03 Яну 2005, 19:46

Разведен съм по взаимно съгласие, споразомяхме се за издръжка 50 лева такова е и решението на съда, Бившата ми съпруга казва че издръжките били променени на 60 лева и аз трябвало да и пращам сега 60. Искам да попитам дали е възможна такава промяна на издръжката без да бъда уведомен, не е толкова за 10 лева а за това дали не си измисля. Благодаря Ви
1234

Re: Издртжка

Мнениеот донна2 » 03 Яну 2005, 20:01

ами вие призовка получихте ли за дело , да не би да са ви открили никакъв и да са ви призовавали с ДВ , проверете в съда имало ли е заведено дело
донна2

Re: Издртжка

Мнениеот 1234 » 04 Яну 2005, 16:50

Само с дело ли може да се промени издръжката? Нали не може с някакво решение на министерски съвет или друга инстанция?донна2 написа:

> ами вие призовка получихте ли за дело , да не би да са ви
> открили никакъв и да са ви призовавали с ДВ , проверете в съда
> имало ли е заведено дело
1234

Назад към Семейни казуси