начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Моля за информация!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за информация!

Мнениеот perlenprah » 18 Яну 2005, 12:46

Здравейте,интересувам се след като имам пусната молба за развод колко време обикновено минава,докато получа призовка за дело?Пуснах моята в София преди точно един месец!Призовка още нямам,от какво зависи?Има ли някаква връзка с това,че преди 3месеца изтеглих първата си молба за развод? Благодаря Ви!
perlenprah
Нов потребител

Re: Моля за информация!

Мнениеот галина » 18 Яну 2005, 19:55

А нямаш ли си адвокат,за да го попиташ него?
галина

Мнениеот Пионерче » 18 Яну 2005, 20:31

Е, какво ще направи адвокатът? Ще отиде да провери в деловодството на съда. Накарайта го да провери, какво е записано в тетрадката с входящите номера, като начало, дали е разпределено на състав.

А връзка с предни дела, прекратени, не би трябвало да има.
Пионерче

Мнениеот avukat » 18 Яну 2005, 20:35

Адвокатът може да уреди по-бързо насрочване. Вервай ми.
avukat

Мнениеот Пионерче » 18 Яну 2005, 21:44

Това обаче е порок на системата.
Пионерче

Мнениеот perlenprah » 19 Яну 2005, 11:12

Благодаря Ви!
perlenprah
Нов потребител

Мнениеот Гери » 19 Яну 2005, 11:16

Ами зависи от състава на който ще се паднете. Имам конкретен пример, две дела (сходни като казус), по едното вече имам решение по другото съм на 1-во с.з. (последно вярвам).
Гери

Мнениеот plamen1 » 22 Яну 2005, 23:27

Категорично няма връзка с оттеглената от Вас молба за развод. Но като обща практика призовките идват след около два, три месеца. На много зависи и от адвоката. Ако има връзки, ако е "разтропан" и лично помоли докладчика по делото да го сложи по - напред. И ако разбира се, не "хванете" съдебната ваканция в която съда не разглежда дела - зли август. Има и голяма доза късмет.
plamen1
Младши потребител

Назад към Семейни казуси