начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

земеделска земя

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

земеделска земя

Мнениеот марго » 31 Май 2005, 14:19

съгласно план за земеразделяне е въстановена собствеността върху 23дка зем.земя на дядо ми, който е починал. Въпросът ми е : баба ми има ли дял от тази земя или наследници са само леля ми и баща ми ?
Имаше нещо в закона за собствеността и ползването на земеделските земи, че ако е възстановена зема на починал собственик, наследници са децата му
марго

Re: земеделска земя

Мнениеот mi6el » 31 Май 2005, 14:22

Ако баба Ви и дядо ви са били женени, в което не се съмнявам, баба Ви също наследява.
mi6el

Re: земеделска земя

Мнениеот gaby » 05 Юни 2005, 12:27

наследява, обаче част, равна на часта на всяко от децата, а не половината, плюс от другата половина част, равна на частта на всяко от децата.
gaby

Назад към Семейни казуси