начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

NEPALNOLETNA MAIKA

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

NEPALNOLETNA MAIKA

Мнениеот YANASS » 21 Фев 2005, 14:16

KOLEGI IMAM SLEDNIA KAZUS: Triabva da zaveda delo za otnemane na roditelski prava ot imeto na bashtata, protiv - nepalnoletnata maika (16 godishna) na dete. Pitaneto mi e: maikata lichno li triabva da bade prizovana ili chrez neinia zakonen predstavitel (sas daglasieto na roditelia i). Bashtata i maikata na koiato iskame da otnemem roditelskite prava niamat skluchan Grajdanski brak.
Blagodaria vi predvaritelno!
YANASS

Re: NEPALNOLETNA MAIKA

Мнениеот stavrev » 21 Фев 2005, 16:38

Хе-хе,тия цигани ще се избият за детските надбавки.Горко на съдиите,които гледат подобни дела,а също и на нас,които им плащаме надбавките.
stavrev
Потребител

Мнениеот TOPLO122 » 21 Фев 2005, 18:15

kvi nadbavki be pi4 ako mislish 4e s tiah moje da se izdurja dete. Po skoro shte go shitnat a niakoi lev kato stane na 13
TOPLO122

Мнениеот YANASS » 22 Фев 2005, 08:49

kolegi deteto e momchenshe! :)
YANASS

Мнениеот STAJANT » 22 Фев 2005, 16:07

6tom ne e omyjena i ne e emancipirana v tozi smisyl,bi sledvalo da qp rizove6 4rez nein zakonen predstavitel
STAJANT

Мнениеот YANASS » 22 Фев 2005, 18:21

Ste vidim kak ste procedira sada, rezoluciata shte pokaje.
YANASS

Назад към Семейни казуси