начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

semeino nasilie

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

semeino nasilie

Мнениеот madlenn » 24 Юли 2005, 00:08

Suprugut mi sistemno prebiva i tormozi fizi4eski i psihi4eski men i decata mi(na 5 i 15 godini) bezpri4inno.Imame brak ot 16 god.Gilishteto go postroihme po vreme na braka.V momenta ot 4 meseca az i decata jiveem pri moite roditeli,no toi produljava da ni tormozi i zaplashva.Vednuj(mart minalata godina) podadoh jalba v prokuraturata,no vsi4ko otnovo se povtori s oshte po goliama sila samo sled broeni dni,a ot jalbata efekta beshe nulev,samo pove4e uslojni jivota ni,zashtoto tova podludi i subudi zvjara v nego s po-goliama sila.Triabva li da turpim poludial shizofrenik kato nego,ili niakoi moje da ni dade suvet za pomosht.Moiat jivot e obre4en,no neka decata mi izjiveiat detstvoto si spokoino i shtastlivo-te sa nevinni i burokraciata i nevejestvoto ne biva da pogubiat me4tite im.Molia vi pomognete mi!Kazva mi,4e razvod ot nego she polu4a samo prez trupa mi!
madlenn

Мнениеот 123456 » 24 Юли 2005, 10:11

konsultiraite se s advokat.
123456

Мнениеот 6te pomogna » 24 Юли 2005, 13:12

ostavete mi e-maila si ,tam 6te vi napi6a koordinati,6te vi pomogna bezplatno bez zna4enie ot koi grad ste
6te pomogna

Мнениеот madlenn » 24 Юли 2005, 17:14

madlenn

Назад към Семейни казуси