начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Искам за запазя детето си

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искам за запазя детето си

Мнениеот Непозната » 10 Авг 2005, 14:50

Имам дете на 6 години .С баща му нямам сключен граждански брак.Отношенията ни са повече от лоши.Когато заговоря за раздяла той ме заплашва че ще си тръгне единствено с детето/което преди това изобщо не искаше/.Твърди че ще подкупи всички съседи ,за да кажат каквото той желае.Дори че ще ме изкара психично болна с невъзможност да се грижа за дете и ще ме затвори в диспансер.Живея в непрекъснат страх и не предприемам нищо.Звучи малко като сапунена сага ,но такава е действителността.Какво мога да предприема и имам ли изобщо някакви шансове?
Непозната

Мнениеот адвокатка » 10 Авг 2005, 16:01

Не е много ясно какъв точно ти е проблема?
Детето припознато ли е от бащата? А защо не се разделиш с бащата, без да го уведомяваш предварително за намеренията си? Вземаш детето и заминаваш, където си решила да се устроиш?
Ако искаш помощ, напиши повече подробности, за да можем наистина да ти дадем съвет.
адвокатка

Мнениеот Димитрова » 10 Авг 2005, 18:55

Вземете си детето и си тръгнете.Той не може да ви поставя ди агноза и да назначава лечение.Има си съдебни експерти за тази цел.Съдът няма да допусне всичките ви съседи да свидетелстват ,а и нали и вие си имате близки ,приятели ,които могат с показанията си да докажат каква майка сте.Имате ли сериозна работа и твърда заплата?Имате ли къде да живеете с детето ако си тръгнете?Можете ли да му предложите спокойна среда и уют?
Димитрова

Назад към Семейни казуси