начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

dokazvane na proizhod

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

dokazvane na proizhod

Мнениеот denca » 04 Авг 2005, 17:20

Sus sigurnost znam,4e prababa mi i pradqdo mi sa gurci,no vuv vsi4ki registri v Ob6tinata pi6e,4e sa bulgari.Trqbva da dokaja,4e imam grucki proizhod.Vuzmojno li e tova i kum kogo trqbva da se oburna?Blagodarq predvaritelno!!
denca
Нов потребител

Мнениеот Гост » 10 Авг 2005, 15:11

Провери ли там кой принцип е валиден за произхода- на кръвта или на земята?? Щото, ако е втория, ще си останеш българин, понеже си роден тук, независимо какви са били дядовците и бабите
Гост

Мнениеот Гост » 10 Авг 2005, 20:57

A kude moga tuk v Bg da razbera kakuv e reda po izdavane na takuv tip dokument i eventualno dali tova 4e rodninite sa s grucka kruv mi dava pravo da prebivavam v Gurciq
Гост

Мнениеот паисий » 11 Авг 2005, 14:48

Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи. О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?
паисий

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 14:50

Koi e kazal,4e ne iskam da znam za roda si????To4no za tova iskam da dokaja,4e praradotelite mi sa gurci.I tui kato gledam govorq na bulgarski.Mersi za pomo6tta!
Гост

Мнениеот gopeto » 11 Авг 2005, 15:23

Ei smotaniak, gurcite sa naj-tupite sy6testva na zemiata i se nadiavam bel den da ne vidat tia mazni i debeloguzi su6estva. Kvi gurci sa bili baba ti i dedo ti. Tuka si4ki sa bulgari. U Grcia kak nema malcinstva?
Nai mrazim takiva bukluci kato tebe deto se gr4eiat. Bel den da ne vidat.
gopeto

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 15:51

Gope. moga da ti kaja che ne si prav 6toto v Gurciq e mnogo po-gotino otkolkoto v BG. I iskam da se premestq tam da jiveq
Гост

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 18:14

Blagodarq za podkrepata :)
Гост

Назад към Семейни казуси