Със сигурност пиша по-грамотно от Вас,макар и да не мога да се похваля с Вашия опит с правната литература.Предполагам,че от четене на юридически текстове,сте пропуснали да наблегнете на някои основни положения в граматиката на българския език.Засрамете се! На какво ще научите собствените си деца?Къде е пълният член на думичките?И къде в речника да открия дума като "дето"?Мога да продължа дълго,Г-жо Адвокат.Но няма смисъл да занимавам компетентните Ви колеги с подобни...нещица.
Не съм проекто-съпруга.В тази ситуация ще има щастлив БИВШ съпруг и НеЩАСТНА БИВША съпруга.И никакви "проекто" такива няма и не е имало.Останалото са празни приказки.Всички глупости за секретарки,любовници и т.н. са начин за излизане от ситуацията.Защото,съгласете се,не е лесно да си крадец и да те разобличат.
Не заблуждавам никого.Ако ме познавахте лично,вероятно щяхте да знаете това.
"Халлал да са ви двете деца"???????????????????????
Отново
Аз просто казах,че децата са прекрасни.И пак ще го кажа.Нищо повече.
Спирам до тук.
Проверете за грешки и ми пишете.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ХУБАВО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
семейна написа:Очевидно ми е отговорила проекто-съпругата...
1. Аз съм юрист;
2. Не съм чела само 1 нощ правна литература, а много по - дълго време, имах си хас да си направя труда да чета само заради вашия случай... ;
3. Не съм писала през нощта, ако си направите труда да забележите;
4. Пише не "немарливост", а не "немърливост". Бъдещият съпруг да обърне внимание на правописа, за да не се окаже след някоя година, че пак си е взел неграмотна жена;
5. Халлал да са ви двете деца (+евентуално ваши собствени с новия мъж). Сигурна съм, че ще сте прекрасна майка и на децата на "оная мърла и крадла" (само дето не съм чула досега да има наистина добра майка еднакво и за доведените деца. Еднакво ли ще браните интересите и на вашите и на доведените? Кого заблуждавате? Може би само проекто-съпруга...)
В заключение - дълго гледах тая тема и се въздържах да пиша. Раздразни ме само едно изказване и на него отговорих, а после все пак ме предизвикахте да пиша отново.
Целия случай си е ваша работа в крайна сметка. Отстрани човек може само да гледа и да се диви какви работи има по тоя свят. .. Успех на всички вас в края на краищата. Аз просто споделих едно мнение - по - скоро като човек, отколкото като юрист... Не съм наясно докъде сте стигнали с делото, за да ви давам юридически съвети. А и вие се защитихте в темата по-скоро от морална гледна точка, отколкото да искате съвет от юрист.
Отново - късмет на всички!