начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

Как да го накарам да се изнесе

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да го накарам да се изнесе

Мнениеот гост1 » 04 Яну 2006, 12:23

Имам нужда от съвет. Омъжена съм от 10 години и имаме дете на 5г. От 3 години живеем сами в жилище, което е на баща ми. Обстановката в къщи е нетърпима и аз искам развод. Надявам се, че ще бъди по взаимно съгласие, но преди това искам той да се изнесе от жилището за да се успокоим с детето. Какъв е начина и има ли такъв?
гост1

Мнениеот гост1 » 04 Яну 2006, 13:03

Може би не формулирах правилно въпроса- има ли законен начен да го накарам да напусне жилището? и ако може да ми препоръчате бракоразводен адвокат (колко ще ми струва и каква е минималната-максимална продължителност на един бракоразводен процес)
гост1

Мнениеот Гост » 04 Яну 2006, 13:30

МОжете да подадете жалба за домашно насилие ,в случай ,че се упражнява тормоз върху вас или детето.Така съдът ще го принуди да напусне жилиещето и ще ограничи срещите му с вас.
Бракоразводният адвокат в най-добрият случай ще ви вземе 100 лв ,но ако е по взаимно съгласие имайки предвид ,че адвокатът ще представлява и двама ви ,може да ви вземе и повече.Мисля ,че можете да се справите и сама,стига да имате достатъчно интелект и сила.С удоволствие бих ви напътствала напълно безплатно.
Желая Ви успех в това нелеко начинание!
Гост

Мнениеот Гост » 04 Яну 2006, 13:41

недейте с лека ръка да казвате на хората , че лесно ще се справят сами, много е безотговорно.
към питащата , наемете се адвокат, който да се погрижи за интересите Ви , предвид факта, че едва ли ще се разведете по взаимно съгласие , изхождайки от информацията, която давате
Гост

Назад към Семейни казуси