начало

Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева

Строително предприемачество за начинаещи

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Строително предприемачество за начинаещи

Мнениеот ivanov_p » 11 Фев 2015, 22:06

Да дерзае момчето! Строителното предприемачество е само за начинаещи, професионалистите фалираха.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 11 Фев 2015, 22:23

:D
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот bgarch » 12 Фев 2015, 10:24

deltatur написа:И сега мислите ли че ви правят чест подобни изказвания та ме нарекохте глупак, смешник, търсещ работа с увесен нос и какво ли не.Това ли сте вие юристите??? Интелигенцията на нашето общество ??/Хората на които се доверяваме вие да защитавте нашите права??? Дано хората да прочетат тези постове да ви видят какво представлявате. Как не ви е срам. Пиша и в други форуми но никъде не съм видял такова просташко и дебелашко хулене. Жал ми е за вас.

Не виждам кой точно Ви е обидил, още повече пък хулил. Аз смятам, че в един такъв форум не е място да си правиш реклама и да си търсиш клиенти. Това се нарича спам. Ако наистина имате какво да кажете по всички тези въпроси с удоволствие ще участвам в обсъждането им.
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот deltatur » 12 Фев 2015, 12:02

Vdggbg , гледайки аватара на профила ви нали не мислите че си струва да провеждаме диалог
https://stroitel.yolasite.com/
deltatur
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Фев 2015, 15:15

deltatur ,като се абстрахирам от рекламния елемент, както и от претенциите за периметър - в смисъл кой, кога и къде има право да прави реклама и какво да рекламира, също така като се абстрахирам от отрасловата принадлежност на този форум (въпросът за отраслата принадлежност на форума една юзърка на практика го отъждестви с памперсите ми) смея да заявя че темата "строително предприемачество за начинаещи" е много интересна, само че Вие я поднасяте от позицията едва ли не на участник в сътворението т.е. по начин не търпящ обсъждане. От гледна точка на една рекламна стратегия това е може би правилно (апропо и в рекламата има разни школи за манипулация със своите доводи, съждения и свои гуру) но публичният форум, виртуален или материален, е място където върху темите се беседва. По нещата явени ни тук има какво да се обсъжда, както като конкретика на изпълнение на отделни етапи от дейността на строителния предприемач, така и от високите нива на етиката, а също така и като правни фигури при осъществяване дейността на предприемача. Като цяло обаче на мен ми се видя дръзко да обяснявате тук "що е обезщетение" или пък как да увеличим засроителнта площ, да не говорим за това как се регулират договорни отношения. Затова аз похвалих колегата vdggbg който успя да спаси темата и чрез апела си към Вас да кажете нещо съществено тук и сега, заличи неприятните впечатления станали след изказването на някои участници вкл. и от моето.
Предвид изложеното моля погледнете на неговият аватар като на едно в крайна сметка трудулюбиво и инстересуващо се от същината на въпросите магаре. А те въпросите около строителното предприемачество са задавани преди времето на Рамзес II и няма да приключат в lex.bg.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот Melly » 12 Фев 2015, 17:35

julyanvonemona написа:deltatur ,като се абстрахирам от рекламния елемент, както и от претенциите за периметър - в смисъл кой, кога и къде има право да прави реклама и какво да рекламира, също така като се абстрахирам от отрасловата принадлежност на този форум (въпросът за отраслата принадлежност на форума една юзърка на практика го отъждестви с памперсите ми) смея да заявя че темата "строително предприемачество за начинаещи" е много интересна, само че Вие я поднасяте от позицията едва ли не на участник в сътворението т.е. по начин не търпящ обсъждане. От гледна точка на една рекламна стратегия това е може би правилно (апропо и в рекламата има разни школи за манипулация със своите доводи, съждения и свои гуру) но публичният форум, виртуален или материален, е място където върху темите се беседва. По нещата явени ни тук има какво да се обсъжда, както като конкретика на изпълнение на отделни етапи от дейността на строителния предприемач, така и от високите нива на етиката, а също така и като правни фигури при осъществяване дейността на предприемача. Като цяло обаче на мен ми се видя дръзко да обяснявате тук "що е обезщетение" или пък как да увеличим засроителнта площ, да не говорим за това как се регулират договорни отношения. Затова аз похвалих колегата vdggbg който успя да спаси темата и чрез апела си към Вас да кажете нещо съществено тук и сега, заличи неприятните впечатления станали след изказването на някои участници вкл. и от моето.
Предвид изложеното моля погледнете на неговият аватар като на едно в крайна сметка трудулюбиво и инстересуващо се от същината на въпросите магаре. А те въпросите около строителното предприемачество са започнали преди времето на Рамзес II и няма да приключат в lex.bg.

Бля-бля-бля. Поредната "беседа", която водиш с "вътрешния си глас".
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот vdggbg » 12 Фев 2015, 18:43

deltatur написа:Vdggbg , гледайки аватара на профила ви нали не мислите че си струва да провеждаме диалог

Не допускайте грешката да съдите за хората по външния им вид - дори и във виртуална среда. И не забравяйте, че аз гледам снимката Ви в корпоративния сайт, който рекламирате - пък все още не съм се отказал от диалог с Вас.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 12 Фев 2015, 19:03

Корпоративен сайт с безплатен домейн?! :lol: Ами смешно ми е, съжалявам!
petko_a
Потребител

Мнениеот vdggbg » 12 Фев 2015, 19:11

Хич не съм и обърнал внимание какъв му е домейнът... :oops: А как, според теб, да го нарека - образователен ли? Или пък - информационен?
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 12 Фев 2015, 19:49

Де да го знам как се нарича. Все пак не може да се твърди дори, че е собственост на написаната фирма. Който си мисли, че е обратното, може да погледне какво се случи съвсем, съвсем наскоро с десетки "корпоративни" сайтове, ползващи hit.bg. Представяш ли си btv.hit.bg или bnt.yolasite.com? Смяяяях!
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Фев 2015, 20:02

petko_a написа:....Корпоративен сайт с безплатен домейн?! :lol: Ами смешно ми е, съжалявам!....
По мое мнение ти правиш грешката на една друга юзърка. ( Мelly не се набутвай - не се отнася за тебе!) Съдиш за явленията по това, кому колко пари струват! В общия случай това статистически е вярно. Но също така статистически е вярно че богатите компании са богати защото системно икономисват от дребни разходи, така че защо в една оживена забавачница каквато е lex.bg да не лашнат една залъгалка без да плащат въобще? :D
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот vdggbg » 12 Фев 2015, 20:10

petko_a написа:Де да го знам как се нарича. Все пак не може да се твърди дори, че е собственост на написаната фирма. Който си мисли, че е обратното, може да погледне какво се случи съвсем, съвсем наскоро с десетки "корпоративни" сайтове, ползващи hit.bg. Представяш ли си btv.hit.bg или bnt.yolasite.com? Смяяяях!

Ако искаш да кажеш, че човекът е несериозен - сакън, недей. Все пак - тръгнал е да продава "ноу-хау". А и виж го по-горе как пали от четвърт... :D
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 12 Фев 2015, 21:06

Г-да архитекти, гледахте ли Публичния разказ за архитектурата? Аз почти изцяло го изпуснах, щото се смея тук на безплатни домейни. :|
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Фев 2015, 22:09

petko_a написа:Г-да архитекти, гледахте ли Публичния разказ за архитектурата? Аз почти изцяло го изпуснах, щото се смея тук на безплатни домейни. :|
Аз го пропуснах поради немукаетлък!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация