начало

Може ли да се търси отговорност от прокуратурата по ЗОДОВ за разследване срещу неизвестен извършител Може ли да се търси отговорност от прокуратурата по ЗОДОВ за разследване срещу неизвестен извършител

изплащане на издраска

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изплащане на издраска

Мнениеот erika23 » 06 Сеп 2008, 19:43

колко време сте трябва за сваляне на запора при не изплатен издраска след нейното плащане, и за да се направи по бързата процедура къде трябва да се отиде ;благодаря
:roll: :P
erika23
Нов потребител

Мнениеот abstract » 06 Сеп 2008, 19:47

Най-вероятно забраната да напускате РБългария е наложена от ОДП по искане на съдебен изпълнител. След като сте заплатили напълно дължимите издръжки - главница, лихви, разноски по делото и т.н. трябва да се обърнете към съдебния изпълнител и да поискате от него да отправи искане до ОДП за сваляне на забраната. Може да Ви поискат и обезпечение, тъй като сте заплатили досега, но след като напуснете РБългария кой ще гарантира, че ще си плащате издръжката?
abstract
Потребител

Re: изплащане на издраска

Мнениеот Гост. » 06 Сеп 2008, 20:08

:twisted:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 07 Сеп 2008, 13:20

Семейни казуси
Модератори: hasplu, moderator
"Щатния" почива, пък колегата Нasplu е толерантен човек... :?

п.п. Не разбирам, защо си заличихте постовете? Изразихте позицията си като участник...
Гост.
Старши потребител

odgovor

Мнениеот erika23 » 07 Сеп 2008, 15:46

това е форум и които е тука иска само съвет като нормален човек а не да понася тези арогантни относения .ако няма нужда няма да си губи времето за да пиче -по добре да не отговаря
erika23
Нов потребител

Re: odgovor

Мнениеот erika23 » 07 Сеп 2008, 15:57

i нали насите мъже имат трево винаги което искат ние трябва да го дадеме -след като кажеме НЕ означава РАЗВОД а после ако ти вземат децата за това че не те е пускал да работис за да му прислужвас и последствие нямас пари на страна но обаче ти присаждат издръжка 80лева на дете на месец и минавас даже за провалена жена и законите КЪДЕ СА
erika23
Нов потребител

POLI

Мнениеот erika23 » 07 Сеп 2008, 16:35

ТОЛЕРАНТНИЯ ЧОВЕК ИМА ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ДРУГИТЕ ,МА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ВИЕ ПОЛИ СЕ ОТНАСЯТЕ С АРОГАНЗА КЪМ ВСИЧКИ ОТ АДВОКАТИ ТАТО ВАС НАСЯ СЪД Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЯ ЧЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТА ;АКО ИМАС ПАРИ ИМАС ВСИЧКО -АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ СИ ИСКОПАИ ГРОБА САМ КАК КАЗВАТ :БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ-ОТ ХОРА КАТО ВАС ТУКА СА ХОРА КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОМОС -НЕ ПОДИГРАВКИ
erika23
Нов потребител

Re: POLI

Мнениеот Гост. » 07 Сеп 2008, 17:05

erika23 написа:ТОЛЕРАНТНИЯ ЧОВЕК ИМА ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ДРУГИТЕ ,МА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ВИЕ ПОЛИ СЕ ОТНАСЯТЕ С АРОГАНЗА КЪМ ВСИЧКИ ОТ АДВОКАТИ ТАТО ВАС НАСЯ СЪД Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЯ ЧЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТА ;АКО ИМАС ПАРИ ИМАС ВСИЧКО -АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ СИ ИСКОПАИ ГРОБА САМ КАК КАЗВАТ :БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ-ОТ ХОРА КАТО ВАС ТУКА СА ХОРА КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОМОС -НЕ ПОДИГРАВКИ

Еее, не спряхте да бълвате... 8)
Ако е наложително, мога, вече при добро желание, да ви отговоря на всичките въпроси. Не е кой знае какво- само фактите да не променяте на всеки отговор ще е достатъчно. Защо просто не се върнете да прочетете постовете си от първия до последния? Да не мислите, че като съм отговорила някъде и после сте допълнили фактите ще ви се извиня? За какво- че ме подведохте, че бяхте некоректна, че съвестта ви е проговорила след всичките тези години?
В заблуда сте!

Връщате се скоро в България- най- добре е за вас да си наемете адвокат/ мен ако питате и да останете докато се реши делото!/. Вие нехаете за вашите проблеми, не аз!

:lol: :lol: И ,о небеса! Просветна ми- нашия съд бил на това дередже, благодарение на мен. 8)
А, сте твърде далеч, твърде далеч изобщо от истината и действителността, но сигурно в Италия нещата стоят по иначе, някак иноземски привлекателни... 8)
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси